aynı sayıda insan yok fiziksel olarak 12 user var ayrıyeten her an tekrar doğuyor neden anlamak istemiyorsunCSde dmde düşük fps alma sebebin oyuncu sayısı, valorant dmde aynı sayıda insan var ayrıca skiller yok oyunu belirli bi süre oynamış 9943589435 kişi de bunun farkındadır
oyunun cıktıgı gunden beri en yüksek rankta ve en güncel sekilde oynuyorum cunkuaynı sayıda insan yok fiziksel olarak 12 user var ayrıyeten her an tekrar doğuyor neden anlamak istemiyorsun
ben o kadar çıkamadım malum pc buyrun sizde atın benim max çıktığım buyduoyunun cıktıgı gunden beri en yüksek rankta ve en güncel sekilde oynuyorum cunku
O kadar süredir oynayıp dm de 12 kişi olduğunu bilmiyor musunuz ilginç benim gibi yorum yazarak bir resim bırakırsanız makbule geçer @freygasmoyunun cıktıgı gunden beri en yüksek rankta ve en güncel sekilde oynuyorum cunku
Bir de durmadan iddia etmişsin oynamadın da oynamadın neden beni yoruyorsun buyur
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben o kadar çıkamadım malum pc buyrun sizde atın benim max çıktığım buydu
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kadar süredir oynayıp dm de 12 kişi olduğunu bilmiyor musunuz ilginç benim gibi yorum yazarak bir resim bırakırsanız makbule geçer @freygasm
edit: Gerçekten bilgilenmek isteyen arkadaşlar için eklemeliyim ki normal şartlar da fps dm ile ranked arasın da büyük bir fark olmamalı hatta benim neredeyse aynı 50 60 fps arası farklar maküldür takdir edersiniz ki bir kısım da durmadan doğan insanlar işlenen veriler sınırsız derece de akıyor fakat ne hikmetse bazı bilgisayarlar da tam tersi görülebiliyor büyük ihtimalle tekil çekirdek gücü yiyen kısımla l3 cache yiyen kısımlar arasın da ki farklardan kaynaklanıyor olabilir.
İyi forumlar
aga bende 10. nesil i7 rtx 3060 lı notebookle 350 fps alıyodum 200 250 lere düştü dert etmiyom çünkü ekran 144hz, senin ekran hz kaçsa ondan fazlaysa iyi ama 360 hz monitör kullanmıosan dert edilecek şey değil3 ay önce yeni sistem aldım icinde i5-12400f rx 6750 xt 2x8 gb ram parcaları var valorantta ortalama 260 fps aliyorum az degil mi videolarda fln daha fazla
Dediğim gibi 12 kişi olduğunu bilmeyen immo eğleniyor her mesaja anında cevap buna bir saat sonra bak o da güzel hikaye heAlıntıyı görüntüle
smurfumde 15maç kaybetsem dahi düşemeyeceğim bir ligde oyunu oynuyorum diye ss atman komik geldi pardon
oyunun ilk gününden beri paramı bu oyundan kazanıyorum komik bi yargılama olmus
bu hesap da öyle sag sol yapmak icin arkadaslarimla, skinli diye oynadigim hesap
aşşırı komiksin konuyu çektiği yere bak yok olunca da böyle yalanlamaya çalışıyor uğraşamayacağım seninle tipik malum parti seçmeni gibisin, elo dediğin yerde başarılar en düşük kız arkadaşım bile immoyken^^Dediğim gibi 12 kişi olduğunu bilmeyen immo eğleniyor her mesaja anında cevap buna bir saat sonra bak o da güzel hikaye he
Unlost 1200 fps gökyüzü ne bakarak almadıoyunu oynamadigin belli, 500fps+ genelde oyn başlarında herhangi bi hareket yokken alıyorsun ve dmde fpsin %20 daha fazla oluyor her zaman uzun zamandir 5800x3d kullanıyorum sabit fpsim diye bi durum yok ama fps 300-500aralıgında sizin dediğiniz durum unlost gökyüzüne baktım 1200fps cs gibi oluyor yani
Aslında konuları hep konu dışı çeken sizsiniz 12 kişi olduğu halde inatla 10 diyip oynamadigim için bilmediğimi iddia ettiniz radyant olup bilmemekte iyi hikaye he yüzdelik dilim ve sabit fps terimi kullanım şeklini bilmeyip ağlayan da sizdiniz gözyaşı dökmemeniz için sizi görmezden gele alıyorum malum bu tip insanlar genelde çabuk havlıyoraşşırı komiksin konuyu çektiği yere bak yok olunca da böyle yalanlamaya çalışıyor uğraşamayacağım seninle tipik malum parti seçmeni gibisin, elo dediğin yerde başarılar en düşük kız arkadaşım bile immoyken^^
demek istedigim bu oyunu oynuyorsan skill atıldıgında fpsin düştüğünü, dmde skill olmadığı için mantıken fazla fps aldığını bilmen gerekiyoAslında konuları hep konu dışı çeken sizsiniz 12 kişi olduğu halde inatla 10 diyip oynamadigim için bilmediğimi iddia ettiniz radyant olup bilmemekte iyi hikaye he yüzdelik dilim ve sabit fps terimi kullanım şeklini bilmeyip ağlayan da sizdiniz gözyaşı dökmemeniz için sizi görmezden gele alıyorum malum bu tip insanlar genelde çabuk havlıyor
360hz monitor alicam cunkuMonitörün 360hz değilse niye dert ediniyosun ki
fps mi nası yukseltebilirim bildigim ayarlari yaptimAslında konuları hep konu dışı çeken sizsiniz 12 kişi olduğu halde inatla 10 diyip oynamadigim için bilmediğimi iddia ettiniz radyant olup bilmemekte iyi hikaye he yüzdelik dilim ve sabit fps terimi kullanım şeklini bilmeyip ağlayan da sizdiniz gözyaşı dökmemeniz için sizi görmezden gele alıyorum malum bu tip insanlar genelde çabuk havlıyor