Bilgisayarın donup ses çıkarması

Darkware

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba, 2 gün önce BIOS güncellemesi yaptım. İlk gün herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak bugün bilgisayarı açtıktan sonra yaklaşık 30 dakika kullandıktan sonra bir anda sistem dondu ve “dırrr” şeklinde bir ses çıkardı.

Tüm fişleri çektim, ekran kartını söküp temizledim ve tekrar taktım. Bilgisayar yeniden açıldı fakat yaklaşık 30 dakika sonra yine aynı şekilde dondu ve aynı ses geldi.

Acaba bu durum BIOS güncellemesiyle ilgili olabilir mi? Ekran kartım ASUS RX6600, anakartım ise ASUS H610M-K D4.

Sürücü Uyumsuzluğu olabilir eski biosuna geri dönüp tekrar kullan yine aynı problem olursa donanımsal olarak bir sıkıntı olabilir

Sürücü Uyumsuzluğu olabilir eski biosuna geri dönüp tekrar kullan yine aynı problem olursa donanımsal olarak bir sıkıntı olabilir
harddisk var mıydı sistemde ?
Bios eski sürüme çektim tekrardan oldu sorun sonra kasadaki bütün parçaları çıkartıp ekran kartı, ram gibi silgi ile temizledim taktım şimdi flasha memtest 86 kurdum testi başlattım bakalım acaba işletim sisteminden olabilirmi bu sorun sistem dosyalarında arıza gibi bir şey olabilir mi? Format atsammo acaba sorun devam ederse memtest sorun göstermezse birde vram testi yaparım furmark üzerinden

Geri