Neler Yeni

Bilgisayarın Üstüne Limonlu Soda Döküldü

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Yusuf K
Çok acil yardımınıza ihtiyacım var pcnin üstüne soda döküldü anakarta gelmedi ama ekran kartının chip kısmı değilde powerıj olduğu yere geldi acil ne yapayım koruma kapağı var üstünde sökemiyorum fakat komple bi kolonyalı pamukla geçimmi acil yardım

Ekler

• IMG_20241212_161911.jpg
    IMG_20241212_161911.jpg
    1.7 MB · Hit: 70

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Rusty
Konuya laptopa dökülen soda zannetip masaüstü çıkması biraz tuhaf oldu. Normalde ilk laptopuma ben de kola dokmustum yardımci olurum dedim. Acaba nasıl becerdeniz kasaya soda dökmeyi

ANYA

80+ Bronze
Konuya laptopa dökülen soda zannetip masaüstü çıkması biraz tuhaf oldu. Normalde ilk laptopuma ben de kola dokmustum yardımci olurum dedim. Acaba nasıl becerdeniz kasaya soda dökmeyi
kasa üstü fan açık ise dökülüyor benim dökmüştü ekran kartına geldi iyi ki çipe gelmedi saç kurutmasıyla ile kuruttu o kadar sonra kasa masaüstüne koydum

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Yusuf K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstü açık kasanın direkt döküldü elim çarptı masanın yanındaydı gitti kapanmadan ben kapadım çipe gelmemiş ama bir sorun olurmu garantiye gönderimmi naparlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa üstü fan açık ise dökülüyor benim dökmüştü ekran kartına geldi iyi ki çipe gelmedi saç kurutmasıyla ile kuruttu o kadar sonra kasa masaüstüne koydum
Benimkinin powerın üstüne gelmiş çipe gelmemişte nası yapcam açimmi korumayı sende varmıydı nası yaptın

ANYA

80+ Bronze
Üstü açık kasanın direkt döküldü elim çarptı masanın yanındaydı gitti kapanmadan ben kapadım çipe gelmemiş ama bir sorun olurmu garantiye gönderimmi naparlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimkinin powerın üstüne gelmiş çipe gelmemişte nası yapcam açimmi korumayı sende varmıydı nası yaptın
kolonya yapma sakın peçete pamuk varsa sil saç kurutması yap ılık gibi 8 saat bekle yada bilgisayarcıya yada chatgpt e sor belki yardımcı olurlar

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Ömer
Çok acil yardımınıza ihtiyacım var pcnin üstüne soda döküldü anakarta gelmedi ama ekran kartının chip kısmı değilde powerıj olduğu yere geldi acil ne yapayım koruma kapağı var üstünde sökemiyorum fakat komple bi kolonyalı pamukla geçimmi acil yardım
Gözle görünür ıslaklık varsa kalıntı bırakmayacak şekilde peçeteyle ıslaklığı al, daha sonra saç kurutma makinesiyle (iyice) kurut.

jager_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
efe
İlgilendiği Kategoriler
pc
bir bilgisayarcıya götür doğru temizlemeyle kurtulur

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Bende zamanında kasanın içine kola dökmüştüm, daha doğrusu damladı. Kasa masa altında duruyordu masaya kola döküldü sonra silene kadar masanın arka kısmından aşağı damlamış oda kasanın üstüne denk gelmiş sıvı soğutucu radyatöründen aşağı damlamış ekran kartının üzerine direkt. Ama ekran kartının üzerinde şeffaf koruyucu varmış ben onu fark etmemiştim allahtan o olaydan sonra fark ettimde koruyucuyuda söktüm bişi olmamıştı :D

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
sen onu bir kac gün acma iyice kurut fönle. ama sıcak sekilde değil soğuk ayarıyla.

Top Bottom