Bilgisayarın Yavaşlaması

nazmy6

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
Daha bu sabaha kadar hiç sorun yokken birden bire bilgisayarım yavaşladı. Görev yöneticisini açarken donmalar yaşanıyordu ve CPU kullanımı görev yöneticisi ilk açıldığında %85 gözüküyor sonrasında birden düşüyor 10 lara 20 lere. Format attım tekrar baktım yine aynı sorun, bunun nedeni ne olabilir? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

Ekler

• o1.png
    o1.png
    48.7 KB · Hit: 45
win10 un son güncellemesinden kaynaklı olabilir. Termal bakımları yeni mi ?

win10 un son güncellemesinden kaynaklı olabilir. Termal bakımları yeni mi ?
Bilgisayarım yaklaşık 4-5 aylık onla alakalı olduğunu sanmıyorum. Sistem kesintileriymiş bu meretin Türkçe çevirisi internetten araştırdım biraz ama bi çözüm bulamadım adam akıllı :(

Daha bu sabaha kadar hiç sorun yokken birden bire bilgisayarım yavaşladı. Görev yöneticisini açarken donmalar yaşanıyordu ve CPU kullanımı görev yöneticisi ilk açıldığında %85 gözüküyor sonrasında birden düşüyor 10 lara 20 lere. Format attım tekrar baktım yine aynı sorun, bunun nedeni ne olabilir? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.
o görev yöneticisi açılırken normaldir sistem kesintisi bir süre %100 kullanması hdd mi kullanıyorsun bu arada

o görev yöneticisi açılırken normaldir sistem kesintisi bir süre %100 kullanması hdd mi kullanıyorsun bu arada
SSD kullanıyorum sadece görev yöneticisi açılırken değil oyunlarda inanılmaz bir fps drop yiyorum aynı şekil günlük bilgisayar kullanımımda da inanılmaz bir yavaşlama oldu

Geri