Hocam bazi zaman sıkıntı çıkabiliyormuş o yüzden acmadim bende.niye knk işe yaramıyor ki anakart yazısı
Crucial BX500 240GB kullanıyorum. 143GB boş. Yaklaşık 13 saniyede açılıyor.
Çalıştır'ı açıp "msconfig" yaz.
Önyükleme menüsüne gel.
Gelişmiş seçeneklere tıkla.
"İşlemci sayısı" yazan yerdeki kutuya tik koy.
Alıntıyı görüntüle
En yüksek sayıyı seç.
Bu ayar açılma hızını arttırıyor diye biliyorum.
Bende de 1 olarak ayarlıymış, teşekkürler. Denedikten sonra sonucu yazarım.
Açılma süresi olarak Windows kilit ekranına kadar olan kısımdan mı bahsediyorsunuz yoksa ilk ekran geldiği zamana kadarki süre mi?Windows ekranı gelene kadar 25 sn sürüyor Fast Boot açık ve msconfig üzerinden işlemciyi yükselttim.
Apacer AS2280P4 480GB (%99 sağlık)
Neden böyle olabilir?
04.11.2020 - %100 sağlık
Alıntıyı görüntüle
24.12.2020 - %99 sağlık
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Windows kilit ekranından bahsediyorum.Açılma süresi olarak Windows kilit ekranına kadar olan kısımdan mı bahsediyorsunuz yoksa ilk ekran geldiği zamana kadarki süre mi?
Nasıl hocam memnun musunuz bazıları diyor ki çok ısınıyor ?Crucial BX500 240GB kullanıyorum. 143GB boş. Yaklaşık 13 saniyede açılıyor.
Ben memnunum. 39 derece çalışıyor.Nasıl hocam memnun musunuz bazıları diyor ki çok ısınıyor ?
Şuna bir bakabilir misiniz neden bu kadar sürüyor olabilir? Ayrı konu açarım belki daha sonra...Windows kilit ekranından bahsediyorum.
Windows ekranı gelene kadar 25 sn sürüyor Fast Boot açık ve msconfig üzerinden işlemciyi yükselttim.
Apacer AS2280P4 480GB (%99 sağlık)
Neden böyle olabilir?
04.11.2020 - %100 sağlık
Alıntıyı görüntüle
24.12.2020 - %99 sağlık
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bende de aynı ssd var bazen 10 saniyede açılıyor bazen 25Sandisk ultra 3d nvme 500gb 6.4 saniye
HDD Olsa 1 1.5 Dakikada Açılır.Kesinlikle SSDbeyler pcyi ben almadım ama pcnin açılması max 10 sn falan sürüyor
ssd mi var yoksa HDD var bilmiyorum nereden öğrenebiliriz