Neler Yeni

BİLGİSAYARLA NE YAPARAK PARA KAZANIRIM

web sitesi modellemeden bile iyi kaznıyorlar birde tanıdığım var 10k dolar kazanıyor microsoft ve apple gibi şirketlere çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeterli olabilir oc ile daha iyi olur
Hocam ben sadece HTML ve CSS bilip de müşterilere sadece site tasarımı yapıp yine iyi para kazanabilirim dimi?

emir2712

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emir
web sitesi modellemeden bile iyi kaznıyorlar birde tanıdığım var 10k dolar kazanıyor microsoft ve apple gibi şirketlere çalışıyor

peki nasıl yapıldığını anlatabilir misin dc falan versen konuşuruz

kanka ben zaten orada bir günde hemen kazanayım diye bir şey yazmadım bende biliyorum youtube yayıncılık falan ama kolay değil onlar farklı şeyler istiyorum bilen varsa yardımcı olsun istedim hemen olsun diye bir şeyim yok zaten
Oyun kanalı acmayacaksan eğer, eleştiri kanalı açabilirsin, bunun için pc bile gerekmez hatta.

Berkarda

80+ Silver
Hocam ben sadece HTML ve CSS bilip de müşterilere sadece site tasarımı yapıp yine iyi para kazanabilirim dimi?
ben pek anlamıyorum web siteden sadece arkadaşım yapıyor youtubede bununla ilgili çok video var

peopleperhour.com çok ilan var

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
selamın aleyküm bilgisayar üzerinden ne yaparak para kazanırım ne önerirsiniz lütfen yapan birileri yardımcı olabilir gerçekten çok ihtiyacım var dc falan verirseniz gelebilirim ne yaptığını öğretmek isteyen birileri varsa şimdiden teşekkürler.
Kriptodaki bazı yeni ağların airdrop atma potansiyeli oluyor buralara düşük bütçelerde bir meblağ aktarıp airdrop almaya çalışabilirsin

.RBO.

80+ Silver
ben kazanıyorum iyi pc lazım ama

350 500 dolar arası
Hocam r5 5600h var rtx 3060 130w var (masa üstünden daha iyi çalışıyor) çok fazla bilmiyoum pc de sorun olurmu ve nereden öğrenebilirim

Berkarda

80+ Silver
Hocam r5 5600h var rtx 3060 130w var (masa üstünden daha iyi çalışıyor) çok fazla bilmiyoum pc de sorun olurmu ve nereden öğrenebilirim
masaüstünde iyi çalışıyorsa 3060 ile ti arası yeterli olur youtubeden 3d modelleme yapacaksanız yeter web site ise intelin hd grahips bile yeter

pek bilmiyorum laptop o yüzden sizin masaüstünden iyi demenize göre söylüyorum

.RBO.

80+ Silver
masaüstünde iyi çalışıyorsa 3060 ile ti arası yeterli olur youtubeden 3d modelleme yapacaksanız yeter web site ise intelin hd grahips bile yeter

pek bilmiyorum laptop o yüzden sizin masaüstünden iyi demenize göre söylüyorum
Hocam gpu önemli değilmi brnim laptop gpu odaklı yapan mühendisler gpu ya önem vermiş yani modellemede gpu kullanılıyor peki kaç gb vram lazım 6gb var

Berkarda

80+ Silver
Hocam gpu önemli değilmi brnim laptop gpu odaklı yapan mühendisler gpu ya önem vermiş yani modellemede gpu kullanılıyor peki kaç gb vram lazım 6gb var
yeter yeni pc geçerseniz ilerde daha iyi olur

eğer 3d model paketleri satarsanız daha çok kazanırsınız

.RBO.

80+ Silver
yeter yeni pc geçerseniz ilerde daha iyi olur

eğer 3d model paketleri satarsanız daha çok kazanırsınız
Hocam islemciyi çok kullanıyorum ve kaç gb ram kullanıyor vram 6 gb ram 16 gb

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

hocam işi nerden alıyorsun

Zechion

80+ Silver
Öncelikle kendinizi sağlam bir geliştirmeniz gerek. Yazılım tarafında rakipler çok güçlü, onlar seviyesine gelebilmek için 40 fırın ekmek yemek gerek. Onu şimdilik atlıyorum. Arkadaşın dediği gibi modelleme güzel bir tercih. Ben de yakın bir süreç içerisinde başlamayı planlıyorum.
Bunun yanında,
Logo tasarımı
Makale yazma gibi işler de düşünülebilir.

Top Bottom