.RBO.
80+ Silver
hocam 18 yaş altı sorun çıkarmı ve vergilendirme nasıl oluyor saygılarpeopleperhour.com gibi yerler freelencer 3d modelling jobs yaz çıkar
hocam 18 yaş altı sorun çıkarmı ve vergilendirme nasıl oluyor saygılarpeopleperhour.com gibi yerler freelencer 3d modelling jobs yaz çıkar
logoda da rakip çokÖncelikle kendinizi sağlam bir geliştirmeniz gerek. Yazılım tarafında rakipler çok güçlü, onlar seviyesine gelebilmek için 40 fırın ekmek yemek gerek. Onu şimdilik atlıyorum. Arkadaşın dediği gibi modelleme güzel bir tercih. Ben de yakın bir süreç içerisinde başlamayı planlıyorum.
Bunun yanında,
Logo tasarımı
Makale yazma gibi işler de düşünülebilir.
18 yaş altı iseniz anneniz babanız ile vergiye gidip vergi numarası alıyorsun iban ile hesabı bağlatcan vergide kesicek %20sini ama o hesaap para atmayın yoksa kesinti yapar yani senin paran devlete gidiyorhocam 18 yaş altı sorun çıkarmı ve vergilendirme nasıl oluyor saygılar
makale işleri artık çökmüş chatgpt ileÖncelikle kendinizi sağlam bir geliştirmeniz gerek. Yazılım tarafında rakipler çok güçlü, onlar seviyesine gelebilmek için 40 fırın ekmek yemek gerek. Onu şimdilik atlıyorum. Arkadaşın dediği gibi modelleme güzel bir tercih. Ben de yakın bir süreç içerisinde başlamayı planlıyorum.
Bunun yanında,
Logo tasarımı
Makale yazma gibi işler de düşünülebilir.
hocam şirket gibimi oluyor maliyet çıktısı vs yazabiliyormuyuz yoksa devlet giren paranın fix %20 sini kesiyormulogoda da rakip çok
Mesaj otomatik birleştirildi:
18 yaş altı iseniz anneniz babanız ile vergiye gidip vergi numarası alıyorsun iban ile hesabı bağlatcan vergide kesicek %20sini ama o hesaap para atmayın yoksa kesinti yapar yani senin paran devlete gidiyor
makale işleri artık çökmüş chatgpt ile
bireysel şirket oluyor youtubeda bununla ilgili videolar varhocam şirket gibimi oluyor maliyet çıktısı vs yazabiliyormuyuz yoksa devlet giren paranın fix %20 sini kesiyormu
sağolun hocambireysel şirket oluyor youtubeda bununla ilgili videolar var
vergide söylerseniz zaten yardımcı olurlar
Nereden iş bakıyorsunuz detay verebilirseniz sevinirim benim sistemim bu tarz programlar elverişli.iyi para mı bence kötü dünya geneli ama tr için çok iyi
3d modelleme araba ev faln oluyor ya oyunlarda
freelencer jobs 3d modelling falanNereden iş bakıyorsunuz detay verebilirseniz sevinirim benim sistemim bu tarz programlar elverişli.
3060 kullanıcı kulübü mü kursak forumda oldukça çok kullanıcısı varNereden iş bakıyorsunuz detay verebilirseniz sevinirim benim sistemim bu tarz programlar elverişli.
3060 ve ti lar tam f/p olduğu içinmi ve rx 66003060 kullanıcı kulübü mü kursak forumda oldukça çok kullanıcısı var
bu video çok iyiymiş hemde komik bir şekilde anlatıyor (ingilizcenin olduğunu düşünüyorum)Nereden iş bakıyorsunuz detay verebilirseniz sevinirim benim sistemim bu tarz programlar elverişli.
Evet ingilizcem var. Teşekkür ederim inceleyeceğim.bu video çok iyiymiş hemde komik bir şekilde anlatıyor (ingilizcenin olduğunu düşünüyorum)
Bir arkadaşım var döngü içinde 20k para harcıyor 5k karla cıkıyor (ay sonu 25k total) sonra yine 5k kar.Sweet Bonanza
Kanka bendede 3060ti var işi nerden buluyosun5600x 3060ti var bende biraz uzun sürüyor ama vergiler dahil değil haberin olsun