ilk aldığım pc de takmaya çalışmıştım 3 fanlı ekran kartı elim kolum titrediği için slotu tutturamamıştım temizlik yaparken gayet sakin birşekilde yavaş yavaş youtubeden izleyip adım adım yapmıştım hiç tecrübem yokMerhaba ilk defa bilgisayarım oldu. Ekran kartı yanında geliyor bende takmayı bilmiyorum dayımda bilgisayar hakkında bilgisi var, dayımı mı bekliyeyim (yarın) ben takmayı deniyeyim mi?
bide windowsu nasıl kurabilirim?kendinde takarsın ama dayını bekle youtube de ekran kartı nasıl takılır yazsan tonla video çıkar ama yanında biri olursa sana yardımcı olur
çok basit bir olay kendin yapabilirsinMerhaba ilk defa bilgisayarım oldu. Ekran kartı yanında geliyor bende takmayı bilmiyorum dayımda bilgisayar hakkında bilgisi var, dayımı mı bekliyeyim (yarın) ben takmayı deniyeyim mi?
hocam rahat olunzarar görür mü ekran kartı
zarar görme ihtimali yok slota takıp güç kablosu takıyorsun başka bir olayı yok yt de videolarını izleyebilirsin çözemediğin bir şey olursa yazzarar görür mü ekran kartı
nereden aldın hazır sistem ise kurulu gelir gelmezse youtubeda videoları var çok basit windows 10 kurulumu falan yazsan bulursunbide windowsu nasıl kurabilirim?