Neler Yeni

bilgisiz cahil bilgisayarcı

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan
Sanki kendisi laptopları marsdan hakiki laptop getirttirdi bu ne ya ben senin yerinde olsam çok adamı parçalardım, zaten ben bile bilgisayar alamıyorum cahil bilgisayarcılar yüzünden, babamda hep gibi büyüklerin dediklerine inanıyor.
reis sansuru sil toxic ler rep atarsan ban yersin

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
yeni bir sistem almak istiyorum uzun süre laptop kullandım şimdi ise masa üstü bir pcye geçeceğim malum ailem etraftaki insanlara danışıyor dün babam bir laptopcuya gitmiş masa üstü istememe rağmen laptop öneriyor hala üstüne şuan baktığım 8 9k lık kasalara çin malı onlar hemen bozulurlar gibi uydurma kolpalar atmış ekran kartı hakkında çinden gelen ekran kartları dandik olur gibisinden saçma ve bilgisizce yorum yapmış ne yapmalıyım

ADAMI DÖV

Rich Kedy

80+ Bronze
Adamı döv, ben sinirlendim burada.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan
yeni bir sistem almak istiyorum uzun süre laptop kullandım şimdi ise masa üstü bir pcye geçeceğim malum ailem etraftaki insanlara danışıyor dün babam bir laptopcuya gitmiş masa üstü istememe rağmen laptop öneriyor hala üstüne şuan baktığım 8 9k lık kasalara çin malı onlar hemen bozulurlar gibi uydurma kolpalar atmış ekran kartı hakkında çinden gelen ekran kartları dandik olur gibisinden saçma ve bilgisizce yorum yapmış ne yapmalıyım
yaş kaç reis ona göre bir şey diyelim

smsísmαíl

80+ Silver
Ya tamam bilgisizler ama neden milleti böl cahil cahil yanlış yanlış yönlerdiriyolar
3 5 kuruş fazla kazanmak için yapıyorlar
mesela senin bilgisayar aniden kapanıyor götürüyorsun adam anakart yanmış diyor sonra bir ton para alıyor
halbuki anakartın falan yanmıyor
sırf para almak için bir sürü yalanlar uyduruyorlar

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Git direkt hazır sistem al babanı ikna etmeye çalış

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
sende onun gibi düşün onun vereceği şeye israil malı de nebiliyim adamın oynadığı gibi oyna

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Adamı döv, ben sinirlendim burada.
@müptezeldoktor sen adam nerde söle biz yakınsak geliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 5 kuruş fazla kazanmak için yapıyorlar
mesela senin bilgisayar aniden kapanıyor götürüyorsun adam anakart yanmış diyor sonra bir ton para alıyor
halbuki anakartın falan yanmıyor
sırf para almak için bir sürü yalanlar uyduruyorlar
Bizim laptopta öyle demişlerdi aynı sonra başka bilgisayarcıya götürdük sıkıntı bataryadaymış

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan
eğer baban dinci biri ise laptoplar israil malıde çin israille savaştade

smsísmαíl

80+ Silver
@müptezeldoktor sen adam nerde söle biz yakınsak geliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim laptopta öyle demişlerdi aynı sonra başka bilgisayarcıya götürdük sıkıntı bataryadaymış
benim bilgisayarın da sata kablosunda sorun vardı
adam ram yanmış diyor
sonra tamirden geldi bilgisayar
birkaç hafta sonra yeniden bozuldu
açtım kasanın kapağını
sata kablosunu başka bir sata yuvasına taktım hoop pc çalıştı
işte böyle yalanlar uyduruyorlar

Top Bottom