Bilgisizim aldığım sistem nasıl

Reaksiyon skoru
76
Ram 32 GB 16 yazdığına bakmayın 2 adet var toplam 46bin tuttu

Ekler

• Screenshot_2025-12-26-16-12-29-286_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-12-26-16-12-29-286_com.android.chrome.webp
    118.2 KB · Hit: 77
Hayırlı olsun. Şu anki piyasaya göre iyi. Ram gözüktüğü gibi bana kalırsa. Kimse 8000TL'ye 2x16 vermez şu an. Bir yanlışınız olması gerek. Anakartın kötü olması dışında bir sıkıntı görmedim. B650 tercih edilmeliydi.

Hayırlı olsun. Şu anki piyasaya göre iyi. Ram gözüktüğü gibi bana kalırsa. Kimse 8000TL'ye 2x16 vermez şu an. Bir yanlışınız olması gerek. Anakartın kötü olması dışında bir sıkıntı görmedim. B650 tercih edilmeliydi.
yok vatanda öyle görünüyor harbiden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram 32 GB 16 yazdığına bakmayın 2 adet var toplam 46bin tuttu
h.o demek düşer.
işlemci + ekran kartı zaten 30 k ramler 16 k.
geri kalanı bedavaya getirmişsin mantıken. ama cidden 16 olabilir 32 ise baya iyi.

32 ram 2adet yazıyor sepette

h.o demek düşer.
geri kalanı bedavaya getirmişsin mantıken. ama cidden 16 olabilir 32 ise baya iyi.
Hiçbir mantığı yok bana kalırsa. Açıkça 8236 yazıyor yani. X2 bile yok. Diğer türlü dediğiniz gibi baya iyi fiyat.

son konuma bakar mısın hocam bilgin varsa teşekkürler.

h.o demek düşer.
Öyle crucial ram ile zotac markaya ısınamadım ben kararsızım alsammı almasammı

Peki hocam crucial ve zotac marka hakkında ne düşünüyorsun
Genellikle Ramlerde çok marka aranmıyor. İçinde kullanılan çip daha değerli oluyor. Zotac ise bilinen bir marka yani. Ekran kartı denilince bilmeyen yoktur sanırım. Ben sevindim sizin adınıza :)

Geri