Yazılımı indirin ayarlar kısmına girin lightning kısmına girip süreyi 5-10 dakika olarak ayarlayın. Ve ek olarak biostan yapılan bir ayar var , pcyi kapattıgınızda kasadaki elektrikte kesiliyor , tam ismini hatırlamıyorum bios ayarlarından yapılıyor araştırın onu isterseniz.Glorious Model O kullanıyorum bilgisayarı kapattım RGB yanmıyor ama click tuşlarına basınca ışık gelip gidiyor, tekerlektede aynı şekilde.
Bu normal mi?
Yazılımı indirin ayarlar kısmına girin lightning kısmına girip süreyi 5-10 dakika olarak ayarlayın. Ve ek olarak biostan yapılan bir ayar var , pcyi kapattıgınızda kasadaki elektrikte kesiliyor , tam ismini hatırlamıyorum bios ayarlarından yapılıyor araştırın onu isterseniz.
Alıntıyı görüntüle
Bende sürekli açık değil ama, Click yuşuna basınca yanıyor, tekeri hareket ettirince yanıyorBios'ta bir ayar vardı onu yapınca pc yi kapatınca kesiyordu ekipmanların ışıklarını elektriğini de unuttum şimdi ayarın ismini Bende de aynısı oluyordu çünkü başta.
Onun için de ayar vardı mouse-klavyenin bilgisayarı başlatmasıyla alakalıBende sürekli açık değil ama, Click yuşuna basınca yanıyor, tekeri hareket ettirince yanıyor