Neler Yeni

Bilgissyar Kapalıyken Mousenin Işığı Yanıyor

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Mert
Glorious Model O kullanıyorum bilgisayarı kapattım RGB yanmıyor ama click tuşlarına basınca ışık gelip gidiyor, tekerlektede aynı şekilde.

Bu normal mi?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,185
İsim
Necati
Glorious Model O kullanıyorum bilgisayarı kapattım RGB yanmıyor ama click tuşlarına basınca ışık gelip gidiyor, tekerlektede aynı şekilde.

Bu normal mi?
Yazılımı indirin ayarlar kısmına girin lightning kısmına girip süreyi 5-10 dakika olarak ayarlayın. Ve ek olarak biostan yapılan bir ayar var , pcyi kapattıgınızda kasadaki elektrikte kesiliyor , tam ismini hatırlamıyorum bios ayarlarından yapılıyor araştırın onu isterseniz.

1704325829275.png

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Furkan Demirtaş
Bios'ta bir ayar vardı onu yapınca pc yi kapatınca kesiyordu ekipmanların ışıklarını elektriğini de unuttum şimdi ayarın ismini :( Bende de aynısı oluyordu çünkü başta.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımı indirin ayarlar kısmına girin lightning kısmına girip süreyi 5-10 dakika olarak ayarlayın. Ve ek olarak biostan yapılan bir ayar var , pcyi kapattıgınızda kasadaki elektrikte kesiliyor , tam ismini hatırlamıyorum bios ayarlarından yapılıyor araştırın onu isterseniz.

Alıntıyı görüntüle
Bios'ta bir ayar vardı onu yapınca pc yi kapatınca kesiyordu ekipmanların ışıklarını elektriğini de unuttum şimdi ayarın ismini :( Bende de aynısı oluyordu çünkü başta.
Bende sürekli açık değil ama, Click yuşuna basınca yanıyor, tekeri hareket ettirince yanıyor

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Furkan Demirtaş
Bende sürekli açık değil ama, Click yuşuna basınca yanıyor, tekeri hareket ettirince yanıyor
Onun için de ayar vardı mouse-klavyenin bilgisayarı başlatmasıyla alakalı

oguz13

80+ Bronze
Bios üzerinden sistem kapalıyken usblere güç gitsin benzeri bir ayar var onu kapat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,922
Üyeler
160,622
Son üye
derdem02
Top Bottom