Şaka bir yana Star Wars serisine başlayabilirsin veya The Walking DeadDaha çok uzaylı veya zombi tarzı şeyler hoşuma gidiyor marslı , yıldızlararası vb. bunları izledim öneriniz varsa beklerim elimde cips kola bekliyorum bak![]()
dsadsa knk dizi değilde film daha iyi olur ayda bir zamanım oluyor o yüzden dizi biraz sıkıntıInterstellar izle (!)
![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şaka bir yana Star Wars serisine başlayabilirsin veya The Walking Dead
film degil de dizi var the 100 baya guzel benim hayata bakis acimi degistiren bir dizi olduDaha çok uzaylı veya zombi tarzı şeyler hoşuma gidiyor marslı , yıldızlararası vb. bunları izledim öneriniz varsa beklerim elimde cips kola bekliyorum bak![]()
izledimYarının sınırında mutlaka izlemelisin.
bitirdim onu ya best dizilerimdenfilm degil de dizi var the 100 baya guzel benim hayata bakis acimi degistiren bir dizi oldu
İzleyebileceğin en iyi bilimkurgu filmi Dune'dir.Daha çok uzaylı veya zombi tarzı şeyler hoşuma gidiyor marslı , yıldızlararası vb. bunları izledim öneriniz varsa beklerim elimde cips kola bekliyorum bak![]()
beyinim ona dayanamadı ve saldımDark izlemediysen izleyebilirsin çok güzel fakat çok kafa karıştıran bir dizidir.
Barış özcan dan sonra izledimİzleyebileceğin en iyi bilimkurgu filmi Dune'dir.