Sınavlar olsa dahi adil olmayacak ki. Bazı okullar sınav sorularını vermiş, bazı öğrenciler derslere giremiyor. Bu yüzden eğitim sistemi ve bu sınav mantığı bilmiyorum...Çoğu kişi bana göre bahane arıyor. Çalışmayıp yatıp sabah kadar İnstagram'da gezip böyle bahaneler uyduruyorlar. Özel durumu olan hastalığı olan okula iletip farklı yolla sınav olabilir mesela o gün okul çıkışı farklı bir sınıfta tek başına olabilir özel durum var ise.
hadi diyelim nisanda yapıldı ne yapayım 2 ay boyunca ders mi çalışayım? en az 1 ay öncesinden şu tarihten itibaren şu konulardan sınav olacaksınız demeleri lazımdı.Evet ertelendi yazıyor. 2. dönemin başlangıcı belli yani 21 gün süre var.
Evet 17.00'da toplanıyorlar. 19-20 gibi açıklama olur bence.Bugün bilim kurulu toplantısı mı var?
ahh keşke ya 15 gün daha ertelense razıyım en azından doğru düzgün çalışırım.Bence son 1 defa ertelencek onda öğretmenler aşılanıcak ve sonra sınavlar olucak.
Diğer ertelenmelerde matematik öğretmenim soruları hazırladım dedi ve ertelendi haberi geldi bakalım bu kez ne olucak.
tr de ne normal karar oluyor ki doğru dedinTürkiyedesiniz
Arkadaşım sınavlardan 1 hafta sonra 2.dönem sınavları olucak demişti umarım yanlış biliyordur.ahh keşke ya 15 gün daha ertelense razıyım en azından doğru düzgün çalışırım.
nisan dediler ama olacağını sanmam tamam 1. sınav olmaz zorunda ama 2.'si biraz abartı olur.Arkadaşım sınavlardan 1 hafta sonra 2.dönem sınavları olucak demişti umarım yanlış biliyordur.
bro sınıf listesi açıklandı sınıfta 37 kişiyiz diğer sınıflardan karma vb. onun dışında çoğu öğrenci toplu taşıma ile gidip gelcek çok fazla risk var ve en önemlisi MESELE SINAV DEĞİL MESELE SAĞLIKİptal olmamalı. 21 gün zaman verildi sınavlar ertelendi 21 gün çalışan sınavlarından hiç bir korkusu yok. O kadar virüs korkusu var ise çözüm basittir. Mesafe, dezenfektan, maske, siperlik ve eve gelindiğinde kıyafetler anında çamaşır makinesine oradan da duşa. Sınavlar olmalı kısaca.
öyle ama iptal edilmez bence biz 1.dönem de sınav olduk şimdi seçmeliler için gidicezbro sınıf listesi açıklandı sınıfta 37 kişiyiz diğer sınıflardan karma vb. onun dışında çoğu öğrenci toplu taşıma ile gidip gelcek çok fazla risk var ve en önemlisi MESELE SINAV DEĞİL MESELE SAĞLIK