Bilinmeyen Harika Sanatçılar - Cannibal Corpse

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
24,827
Bilinmeyen Harika Sanatçılar'ın bu bölümünde şahsen Death Metal'in krallarından biri olan Cannibal Corpse'tan bahsedeceğim. Death Metal dinleyen herkes eminim ki bu grubu dinliyordur ama genel metal dünyasında pek tanınmayan bir grup.

1988'den beri Death Metal yapan bu naçizane grubu metal dinleyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum ama hiç metal dinlemeyen insanlar için sadece ''bir bakın'' diyorum çünkü cidden herkesin seveceği bir tür değil.

Bu sene çıkardıkları albümleri Violence Unimagined ve Tomb Of The Mutilated'ı kesinlikle öneririm.

Son düzenleme:
Elinize sağlık hocam (adam şarkı mı yapıyor sadece bağırıyor mu belli değil (!)o.O2 )

Bilinmeyen Harika Sanatçı'ların bu bölümünde şahsen Death Metal'in krallarından biri olan Cannibal Corpse'tan bahsedeceğim. Death Metal dinleyen herkes eminim ki bu grubu dinliyordur ama genel metal dünyasında pek tanınmayan bir grup.

1988'den beri Death Metal yapan bu naçizane grubu metal dinleyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum ama hiç metal dinlemeyen insanlar için sadece ''bir bakın'' diyorum çünkü cidden herkesin seveceği bir tür değil.

Bu sene çıkardıkları albümleri Violence Unimagined ve Tomb Of The Mutilated'ı kesinlikle öneririm.

E ben biliyorum. Nasıl bilinmeyen 😁

Elinize sağlık :love:
Metal dinliyorum diye geçinmeme rağmen bu grubu asla dinleyemiyorum, sevdiğim death metal tarzı bu değil. Sevenine saygım sonsuz tabii(y)

Hocam elinize sağlık. Herkesin kendi fikrine saygı duyarım ancak bir tek ben sevemiyorum şu metal tarzı müzikleri galiba. Adam sadece bağırıyormuş gibi geliyor kulağıma.

Elinize sağlık :love:
Metal dinliyorum diye geçinmeme rağmen bu grubu asla dinleyemiyorum, sevdiğim death metal tarzı bu değil. Sevenine saygım sonsuz tabii(y)
Tam olarak bunu yazacaktım 😅 Gerçi ben metal dinliyorum diye pek geçindiğim söylenemez. Birkaç grup dinliyorum metal olarak. İron Maiden favorilerimden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada eline sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,365
Üyeler
192,696
Son üye
Liqurish
Geri