DenizGöksu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 162
Bilinmeyen numaraları kapatabilirim biliyorum ama arayan kişiyi şikayet etmek istiyorum nereye şikayet etmeliyim süreç nasıl ilerler yardımcı olur musunuz?
Türktwlwkomsa uyulamadan kapatıliyor ytb dan bakBilinmeyen numaraları kapatabilirim biliyorum ama arayan kişiyi şikayet etmek istiyorum nereye şikayet etmeliyim süreç nasıl ilerler yardımcı olur musunuz?
Nasıl kapatildigini biliyormuş nasıl şikayet etcem diyorTürktwlwkomsa uyulamadan kapatıliyor ytb dan bak
Hiçbir sonuç çıkmaz dostum boşa ugrasirsin burasi Türkiye tacizci tecavüzcu hepsi sokakta geziyor yani bizim haberlerde tahliye kararlarını okuduğumuz için diyorum yoksa Türkiye cennet.yok kanka kapatabileceğimi biliyorum ben direkt şikayet etmek istiyorum gece 12 den sonra insnların aranması tacize giriyor direkt şikayet etcem akıllanırlar belki şikayet hakkında bilgisi olan var mı?
Valla görememişim hocam ben emniyette sormuştum bu olayı kimse uğraşmaz dediler banaNasıl kapatildigini biliyormuş nasıl şikayet etcem diyor
skıntı yok kanka saat kaç olmuş normalValla görememişim hocam ben emniyette sormuştum bu olayı kimse uğraşmaz dediler bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kapatabilirim yazinca nasılı beyin oto koydu kb .