Neler Yeni

Bilinmeyen satıcıdan telefon alınır mı?

rest403

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Kasım
Merhabalar ben dün amazon.com.tr'den Samsung Galaxy s24 Fe modelini Almaya karar verdim dün karar verdiğinde fiyatı 25.000 TL idi Fakat sadece bir günde 2500 TL zamlanarak fiyatı 27.500 TL oldu bu durumdan istinaden ben de hepsiburada'dan dün belirlediğin fiyata almak istiyorum fakat satıcı hepsiburada'nın kendisi değil de özel bir mağaza Bu sebeple güvenilir mi güvenilmez mi emin değilim sayfayı aşağıya bırakıyorum baktıktan sonra güvenilir olup olmadığını söylerseniz çok mutlu olurum.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
murat
yorumlar yüksek ama elektronik cihazla tedirgin oluyorum yerine olsaydım 1000 lira daha koyup samsung yetkili satıcıdan alırdım hp üzerinden

rest403

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Kasım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yorumlar yüksek ama elektronik cihazla tedirgin oluyorum yerine olsaydım 1000 lira daha koyup samsung yetkili satıcıdan alırdım hp üzerinden
Hocam tam olarak nereden link atabilir misiniz rica etsem zahmet olmazsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Buğra Aykaç
Güvenilir olma ihtimali yüksek gibi duruyor

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Efe çiçek

rest403

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Kasım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi ekstra 1000 TL vermen sonradan kaybedecegin 20000tl ye değer bazen
Hocam gerçekten beni derinden etkiledi bu sözünüz tebrik ederim gerçekten peki sizce 500 tl daha fazla verip hepsiburadada samsun türkiye kendi satıcısından mı alayım gerçekten resmi samsung türkiye midir bu?

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Efe çiçek
Hocam gerçekten beni derinden etkiledi bu sözünüz tebrik ederim gerçekten peki sizce 500 tl daha fazla verip hepsiburadada samsun türkiye kendi satıcısından mı alayım gerçekten resmi samsung türkiye midir bu?

Hepsiburada Trendyol gibi her önüne gelen mağaza acamaz güvenilirdir küçük bir sorunda Hepsiburada ile ilesitime gecebiliyorsunuz benim lise 2 de sınıf arkadaşım trendyolda satıcı hesabı acabiliyordu düşünün yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide ek olarak yani ben profesyonel değilim deneyimlerime dayanarak konuştum hepsiburada 20 yi geçmiştir verdiğim siparişler burda benden daha iyi bilen arkadaşlar olabilir sonra alıp senin yüzünden demeyin 😁

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
murat

evet yetkili satıcısı bu buradan alman güvenli olur

Top Bottom