Merhaba değerli forum sakinleri,
İşin ehli bilir kişilerden yorum ve öneri istiyorum.
Aşağıdaki sistemi topladım ve en önemlisi ekran kartı önerisi istiyorum. Gönül 4070 ti süperden yana ama ekran kartını ikinci el de alabilirim bi süre idare etmek için 5070 serisini de bekleyebilirim direkt almak için.
Aşağıdaki sistem için yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Bu sistem Ekran kartsız: 49.000 kadar tutuyor. İleride revizyon yapabileceğim şekilde toplamak istedim fiyatı düşürecek ya da performansı arttıracak önerilerinizi bekliyorum.
Not: İstediğiniz bileşen hakkında yorum yapabilirsiniz. İlk defa sistem toplayacağım.
İşin ehli bilir kişilerden yorum ve öneri istiyorum.
Aşağıdaki sistemi topladım ve en önemlisi ekran kartı önerisi istiyorum. Gönül 4070 ti süperden yana ama ekran kartını ikinci el de alabilirim bi süre idare etmek için 5070 serisini de bekleyebilirim direkt almak için.
Aşağıdaki sistem için yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Bu sistem Ekran kartsız: 49.000 kadar tutuyor. İleride revizyon yapabileceğim şekilde toplamak istedim fiyatı düşürecek ya da performansı arttıracak önerilerinizi bekliyorum.
Not: İstediğiniz bileşen hakkında yorum yapabilirsiniz. İlk defa sistem toplayacağım.
İŞLEMCİ | AMD Ryzen 7 9700X |
ANAKART | ASUS TUF GAMING B850M-PLUS WIFI |
RAM | Kingston 32GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM (Kit of 2) Beast RGB EXPO |
GÜÇ KAYNAĞI | FSP VITA-1000GM ATX12V V3.1 Power Supply 80 PLUS® Gold, 1000W, PFC Active |
SSD | Mevcutta var |
KASA | JONSBO D300 Black ya da Asus Prime AP201 TG |
FAN | Thermalright TL-M12 Argb 120MM Siyah Kasa Fan |
SIVI SOĞUTMA | Arctic Liquid Freezer III - 360 A-RGB |