Bim Dardanel Ton Sarı Paket 3x140 gr 80 TL

Bugün İstanbul Zeytinburnundada indirimdeydi bu ürün.
Evet hocam bölgedel değil stok olan tüm bimlerde indirimde şuanda 120 tl imiş dün itibari ile 80 tl olmuş kimi etiket dahi değiştirememiş ama bulan stoklasın derim uzun süredir görmediğimiz fiyatlar

Sağlığa herhangi bir zararı varmıdır?Yoksa stok yapayım
Dardanelin 500gr lık uskumrusu var 100tlye geçen ondan aldım deneyince yorumumu paylaşırım
Hocam yediğimiz konservelerin hepsinin sağlığa azda olsa zararı olduğunu düşünüyorum. Malum çok üst düzey bir denetleme yok ülkemizde. Fakat balıktaki Omega 3 e vücudumuzun ihtiyacı var. Tüketebiliyorsanız taze balık tüketmenizi tavsiye ederim mümkün değilse konserve ürünleri yada balık yağı takviyesini tavsiye ederim. Balık yağı takviyesini iyice araştırıp ithal ürünlere yönlenmenizde fayda vardır.

İstanbul bim'de gördüm bugün aldım ikililerden. İkili paket de mevcut. Çok da az olsa daha karlı süzme gramaj başına ödediğin para olarak, konserveleri de daha küçük, tek seferde bitiremeyenler için daha iyi. Yarı fiyatına resmen. Makarnayla çok iyi gidiyor. Sade yemeklerle birlikte tüketebilirsiniz. Nohut olur, börülce olur, fasulye olur. Mısırla birleştirince de güzel oluyor.

İstanbul bim'de gördüm bugün aldım ikililerden. İkili paket de mevcut. Çok da az olsa daha karlı süzme gramaj başına ödediğin para olarak, konserveleri de daha küçük, tek seferde bitiremeyenler için daha iyi. Yarı fiyatına resmen. Makarnayla çok iyi gidiyor. Sade yemeklerle birlikte tüketebilirsiniz. Nohut olur, börülce olur, fasulye olur. Mısırla birleştirince de güzel oluyor.
aşırı fp bende yarın almaya gidicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,817
Üyeler
175,115
Son üye
legens07
Geri