Neler Yeni

Bim Dardanel Ton Sarı Paket 3x140 gr 80 TL

Reaksiyon skoru
66
Bölgelesel olabilir mi tam bilmiyorum paylaşmak istedim istanbul kağıthane bölgesinden az önce aldım. Daha bugün sabah migros bi alana bi bedava kampanyasından stoklamıştım ama yinede dayanamadım aldım bilginiz olsun dostlar stokta oldukça fazlaydı.

Ekler

• d9fe996d-8253-4a7f-8250-49099bdeb1ad.jpeg
    d9fe996d-8253-4a7f-8250-49099bdeb1ad.jpeg
    419.9 KB · Hit: 617
Bölgelesel olabilir mi tam bilmiyorum paylaşmak istedim istanbul kağıthane bölgesinden az önce aldım. Daha bugün sabah migros bi alana bi bedava kampanyasından stoklamıştım ama yinede dayanamadım aldım bilginiz olsun dostlar stokta oldukça fazlaydı.
son 1 yıldır ton balığının eski tadı yok ya

son 1 yıldır ton balığının eski tadı yok ya
çünkü dardanel bunlara artık kısımları atıyor bide ayçiçeğini basıyor. millet ton balığı sağlıklı diye alıp yiyor ama aslında zehir sayılır. makroları bile düşük normal ton balığına göre. almayın beyler bu paraya tavuk bonfile alın

BIM tarafından bu tip genel bir paylaşım yok, sanırım bölgesel.
İçeriğe göre fiyatı baya iyiymiş ama marketlerin kendi markaları da dahil hepsini denedikten sonra şundan lezzetli ton balığı bulamadım.
A101 Dardanel'i sürekli kasa arkası indirimli satıyor yine de alırsam bundan alıyorum.

Adsız.png

Şok markette de bu vardı bugün
Kaliteli tonla hep bu fiyatlarda hocam zaten ve bence en kalitesiz ve tadı en kötü ton balığı olabilir içindeki bitkisel yağlar cabası buda löp löp et değil daha ince kıyma gibi ama fp olarak dardanel sarı kutuyu tercih ederim bir kere tonla tükettim gerçekten berbattı yani ben sürekli haftada 3 bazen 4 yerim onu yedikten sonra bir süre ton balığı yiyemedim.

Valla ben bu aralar dardanelin füme versiyonuna çok fena sarmış durumdayım. Normalde de tütsülenmiş ürünleri severim ama ton balığına ekstra yakışmış. Migrosta 2 al 1 öde var müsait zamanda biraz stok yapıcam 😂 Kalite olarakta gayet iyi bence öyle kıyma gibi değil balıklar bayaa iri taneli haldeler.

Haftada 4 kez ton yiyen arkadaş, yakında vedat milor gibi titremeye başlarsın, civayı hafife almayın.

Fiyat baya iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,644
Üyeler
173,228
Son üye
thalvador
Geri