Neler Yeni

Bim Kumandalı Led Şerit

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şu tarz bir Kumandası mı var hocam?
Ayrıca renk efektleri nasıl, çeşitli mi?Alıntıyı görüntüle
20220128_175520.jpg

Kumanda bu şekilde. Renk efektleri fena değil. Sese duyarlılık var ama ben pek verimli kullanamadım.
Düz ışık olaeak kullanıldığında gayet güzel.

Alıntıyı görüntüle

Kumanda bu şekilde. Renk efektleri fena değil. Sese duyarlılık var ama ben pek verimli kullanamadım.
Düz ışık olaeak kullanıldığında gayet güzel.
Led kaç Metre peki hocam?
Ayrıca Monitör arkasına yapıştırıldığında herhangi bir iz yapıyor mu Monitör arkasında?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Led kaç Metre peki hocam?
Ayrıca Monitör arkasına yapıştırıldığında herhangi bir iz yapıyor mu Monitör arkasında?
Her şerit 20 cm uzunluğunda. Yapışkanı güzel ama sökmeyi denemedim hiç. Iz kalsa bile hafif nemli bez ile silininca çıkar diye düşünüyorum.

Her şerit 20 cm uzunluğunda. Yapışkanı güzel ama sökmeyi denemedim hiç. Iz kalsa bile hafif nemli bez ile silininca çıkar diye düşünüyorum.
Peki son olarak ekstra bir program kurdunuz mu bilgisayarınıza bu Rgb Led ile alakalı?
Ayrıca ben bu Led'in Usb çıkışını Power Bank'e taksam da çalışır herhalde değil mi, sorun olmaz?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki son olarak ekstra bir program kurdunuz mu bilgisayarınıza bu Rgb Led ile alakalı?
Ayrıca ben bu Led'in Usb çıkışını Power Bank'e taksam da çalışır herhalde değil mi, sorun olmaz?
Yok hocam hiç bir program kurmadım.
Şimdi denedim powerbank ile çalışıyor hocam.

bu monitör arkası için galiba ben gidip inceledim arkasında 3m yapışkan var. Kutu üzerinde pc ve tv arkası için yazıyor. İstediğin yere yapıştırabilirsin tabii ki ama üretici firma curved monitörler için kullanılsın diye led şeriti yumuşak yapmışlar bükülebilir kıvamda. Curved monitörü olanlarda kullanabilir.
Şu an Bim'ler de var mı peki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,771
Üyeler
162,057
Son üye
rpahec
Top Bottom