Gurkanpiro
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ıphone gereklı ona ekstraAbi airtag taksanız apple aynı işlevi görmez mi ?
ıphone gereklı ona ekstraAbi airtag taksanız apple aynı işlevi görmez mi ?
görmezAbi airtag taksanız apple aynı işlevi görmez mi ?
E aynı senaryo bu cihaz için de geçerligörmez
adam aldı motoru kaçırdı dağ yoluna söktü airtagı salladı ormana. ordan bi apple sahibi biri geçecekte görecek.
değil. biri uyduyla haberleşiyor biri telefon ağı ile.E aynı senaryo bu cihaz için de geçerli
bunu motor ıcıne gomuyolar cıkarmak ıcın baya ugrasmak gerekırE aynı senaryo bu cihaz için de geçerli
değil. biri uyduyla haberleşiyor biri telefon ağı ile.
Sokulup atıldığı senaryoda ikisinde de motor gidecek yani. Bu cihazın faydası hareket ettiği anda bildirim vermesi.bunu motor ıcıne gomuyolar cıkarmak ıcın baya ugrasmak gerekır
bılmeyen bır kısı sokene kadar sen bulursun onuSokulup atıldığı senaryoda ikisinde de motor gidecek yani. Bu cihazın faydası hareket ettiği anda bildirim vermesi.
sarsıntı anında haber verir. kontak acık kapalı haber verır. cihaz sokuldu diyelim yine haber verir. motoru blokaj yapabilirsin tek tuşla. ek olarakta sarsıntı sonrası telefonundan haber verir ararlar seni.Sokulup atıldığı senaryoda ikisinde de motor gidecek yani. Bu cihazın faydası hareket ettiği anda bildirim vermesi.
Aynen tabii ki öyle tek bir senaryo üzerinden konuştum ben hafif esprili size de zahmet verdik bir sürü yazdınız kusura bakmayınsarsıntı anında haber verir. kontak acık kapalı haber verır. cihaz sokuldu diyelim yine haber verir. motoru blokaj yapabilirsin tek tuşla. ek olarakta sarsıntı sonrası telefonundan haber verir ararlar seni.
estf. herkes bilgi sahibi olsun motorlarını korusun diye uzun yazdım sohbet sohbeti açtı faydalanan motorcu arkadaşlar oldu sayemizde yineAynen tabii ki öyle tek bir senaryo üzerinden konuştum ben hafif esprili size de zahmet verdik bir sürü yazdınız kusura bakmayın
Peki hırsızda cep/çanta jammeri olduğu senaryoyu düşünürsek ne olabilir? Sadece merak ettim. Çok ulaşılamaz aletler değiller.estf. herkes bilgi sahibi olsun motorlarını korusun diye uzun yazdım sohbet sohbeti açtı faydalanan motorcu arkadaşlar oldu sayemizde yine
Mesaj otomatik birleştirildi:
alın aldırın. dişinizden tırnağınızdan arttırıp aldığınız motorlara sahip çıkın arkadaşlar. hırsızlara göz açtırmayın. hem takip cihazı ile hem iyi bir zincir kilit ve iyi bir disk kilidi ile. hırsıza durumu zorlaştırın.
cep jammer'larına ulaşmak sıkıntılı türkiyede satışı şahıslara yasak. ordu ve emniyet güçleri kullanabiliyor sadece.Peki hırsızda cep/çanta jammeri olduğu senaryoyu düşünürsek ne olabilir? Sadece merak ettim. Çok ulaşılamaz aletler değiller.
Evet satışı yasak olan birçok şeyden biri ama Türkiye'yi biliyoruz işte. Küçücük ilçemde bile elinde olan 3-4 kişi tanıyorum. Ki küçük çaplı kullandıkları için problem olmuyor.cep jammer'larına ulaşmak sıkıntılı türkiyede satışı şahıslara yasak. ordu ve emniyet güçleri kullanabiliyor sadece.