Neler Yeni

BİM MOTOSİKLET TAKİP CİHAZI GÜNCEL 3975 TL

GirayHan

80+ Platinum
Abi airtag taksanız apple aynı işlevi görmez mi ?
görmez :D

adam aldı motoru kaçırdı dağ yoluna söktü airtagı salladı ormana. ordan bi apple sahibi biri geçecekte görecek.

gerçi bende takıntı var. motorumda hem smarttag var samsung'un hem takip cihazı var. benim motoru çalacak adamın başına fena dert açarım :D

GirayHan

80+ Platinum
E aynı senaryo bu cihaz için de geçerli 😄
değil. biri uyduyla haberleşiyor biri telefon ağı ile.

smarttag'ları aldın koydun. bağlantı kopabilir. uzun süre sinyal alamayabilirsin motorun 40 km ötededir ama 2km ötede gözüküyordu mesela. yani takibi zor ve hatta bi noktadan sonra imkansız. takip cihazlarının içinde sim kart var. telefonun çektiği heryerde anlık ve saniyelik izleyebiliyorsun. ek olarak telefona arama geliyor. ek olarak alarm'ı var. smarttag gibi dandik cihazlar anahtarlıklar için işe yarar binlerce liralık motoru 500 liralık doğru düzgün çalışmayan alete emanet edenin aklına şaşarım ben :D

GirayHan

80+ Platinum
Sokulup atıldığı senaryoda ikisinde de motor gidecek yani. Bu cihazın faydası hareket ettiği anda bildirim vermesi.
sarsıntı anında haber verir. kontak acık kapalı haber verır. cihaz sokuldu diyelim yine haber verir. motoru blokaj yapabilirsin tek tuşla. ek olarakta sarsıntı sonrası telefonundan haber verir ararlar seni.

bunlar olduğunda kıyamet kopmuyorsa zaten anlarsın motorunda sıkıntı olduğunu müdahale edersin. ayrıca motoruma götür butonuna bastığında canlı olarak yol haritası çizer. ve birde motorun konumunu canlı olarak emniyet güçleri ile paylaşabilirsin.

bunların hangisi smarttag türevlerinde var :D

sarsıntı anında haber verir. kontak acık kapalı haber verır. cihaz sokuldu diyelim yine haber verir. motoru blokaj yapabilirsin tek tuşla. ek olarakta sarsıntı sonrası telefonundan haber verir ararlar seni.
Aynen tabii ki öyle 😄 tek bir senaryo üzerinden konuştum ben hafif esprili 😄size de zahmet verdik bir sürü yazdınız kusura bakmayın 😊

GirayHan

80+ Platinum
Aynen tabii ki öyle 😄 tek bir senaryo üzerinden konuştum ben hafif esprili 😄size de zahmet verdik bir sürü yazdınız kusura bakmayın 😊
estf. herkes bilgi sahibi olsun motorlarını korusun diye uzun yazdım sohbet sohbeti açtı faydalanan motorcu arkadaşlar oldu sayemizde yine :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

alın aldırın. dişinizden tırnağınızdan arttırıp aldığınız motorlara sahip çıkın arkadaşlar. hırsızlara göz açtırmayın. hem takip cihazı ile hem iyi bir zincir kilit ve iyi bir disk kilidi ile. hırsıza durumu zorlaştırın.

estf. herkes bilgi sahibi olsun motorlarını korusun diye uzun yazdım sohbet sohbeti açtı faydalanan motorcu arkadaşlar oldu sayemizde yine :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

alın aldırın. dişinizden tırnağınızdan arttırıp aldığınız motorlara sahip çıkın arkadaşlar. hırsızlara göz açtırmayın. hem takip cihazı ile hem iyi bir zincir kilit ve iyi bir disk kilidi ile. hırsıza durumu zorlaştırın.
Peki hırsızda cep/çanta jammeri olduğu senaryoyu düşünürsek ne olabilir? Sadece merak ettim. Çok ulaşılamaz aletler değiller.

GirayHan

80+ Platinum
Peki hırsızda cep/çanta jammeri olduğu senaryoyu düşünürsek ne olabilir? Sadece merak ettim. Çok ulaşılamaz aletler değiller.
cep jammer'larına ulaşmak sıkıntılı türkiyede satışı şahıslara yasak. ordu ve emniyet güçleri kullanabiliyor sadece.

cep jammer'larına ulaşmak sıkıntılı türkiyede satışı şahıslara yasak. ordu ve emniyet güçleri kullanabiliyor sadece.
Evet satışı yasak olan birçok şeyden biri ama Türkiye'yi biliyoruz işte. Küçücük ilçemde bile elinde olan 3-4 kişi tanıyorum. Ki küçük çaplı kullandıkları için problem olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,507
Üyeler
159,344
Son üye
sublo
Top Bottom