BİM e gittim sadece bu vardı. Kıvamı akışkan ve içi taneli olunca ve ben hiç yemedim ve görmediğim (hiç ilgimi çekmemiştir Ama @FatihCevik hocam ye dedi) için bilmiyorum normal mi? Yenir mi?
320 gr 19 TL normal mi?
Niye, youtube da falan baktım da güzel diyorlardı. Sen yedin mi?Günlerce araştırdığım bir ürün özet geçeyim. Alınmaz.
Hiç fıstık ezmesi yemedim ama kötü gibi durmuyor.Alıntıyı görüntüle
BİM e gittim sadece bu vardı. Kıvamı akışkan ve içi taneli olunca ve ben hiç yemedim ve görmediğim (hiç ilgimi çekmemiştir Ama @FatihCevik hocam ye dedi) için bilmiyorum normal mi? Yenir mi?
320 gr 19 TL normal mi?
Bimde başkası yok. Şok ve A101 e gitmeye üşendim.Bunun yerine fiskos var taneli o güzel ben ondan aliyodum. Markayı tutturamamis olabilirim.
Alıntıyı görüntüle
320 gr 19 TL normal mi?
İki katı fiyat. Hm. Hocam kaç gün gidiyor bir kavanoz?Nutrich Creamy Doğal Fıstık Ezmesi 350 Gr | Aloprotein
Nutrich Creamy Doğal Fıstık Ezmesi 350 Gr Nedir ? Kullanıcı yorumları nelerdir ? Güvenli midir ? Katkısız mıdır ? Ne kadar fiyatı ?www.aloprotein.com
Bunu yedim en son çok iyiydi hem yerken baymıyor hem de tadı çok iyiydi.
Her gün kahvaltıda kullandım 1 ay civarı.İki katı fiyat. Hm. Hocam kaç gün gidiyor bir kavanoz?
Ha iyi o zaman. Ben 1 haftada biter diye düşünmüştüm. 320 gr ya kavanoz küçük geldi. Bunu aldım. Denemelik. Beğenirsem devam beğenmezsem nutrich alırım artık sağ olun hocamHer gün kahvaltıda kullandım 1 ay civarı.
Orta büyüklükte bir dilim ekmeğin üstünde kullanmıştım ne kadar çok yersen o kadar çabuk biter.Ha iyi o zaman. Ben 1 haftada biter diye düşünmüştüm. 320 gr ya kavanoz küçük geldi. Bunu aldım. Denemelik. Beğenirsem devam beğenmezsem nutrich alırım artık sağ olun hocam
Ya zaten sevdiğim bir şey değil. Görünümü falan hiç ilgimi çekmiyordu. Ama internete baktım baya enerji veriyormuş. Zaten 1 dilim yerim.Orta büyüklükte bir dilim ekmeğin üstünde kullanmıştım ne kadar çok yersen o kadar çabuk biter.