Aksini iddia etmedim.Tamam da adam merak etmiş konu açmış
Fikrini almak istemiş
Günde 1516546545489456498465 kere aynı konudan açılması adamın suçu değil anlayın artık şunu
Aksini iddia etmedim.Tamam da adam merak etmiş konu açmış
Fikrini almak istemiş
Günde 1516546545489456498465 kere aynı konudan açılması adamın suçu değil anlayın artık şunu
Anlamıyorlar işte anlamıyorlarEmredersiniz paşam.
Şaka bir yana bununla ilgili bir ana konu açılır herkes mesajını oraya atar daha iyi. Kendisinin kullandığı dil yanlış ancak söyledikleri doğru.
Bakabilirmiş konu açmadan önce.Tamam da adam merak etmiş konu açmış
Fikrini almak istemiş
YETER ARTIK 10. KONUBİM SteelSeries Arctis 1 kulaklığının hemen satılması.
Resim bana ait bana ait değildir.
Alıntıyı görüntüle
Peki sizce bu fırsatçılığa girer mi?
bu yorum yapmayın sizde hakkına girmiyorum kimsenin ne kadar hit ne kadar yorum olursa o kadar başta kalıyorArkadaşım kendi aklın var.
Fırsatçılık oldugunu bilmemen senin ayıbın.
Bildiğin halde forumda yardım bekleyenlerin hakkına girmen de senin ayıbın.
bir sürü konu açıldı ise ben nerden bilebilrim bunu görmedim o konuları açmak istedim yorum yapmayın sizde yardıma ihtiyacı olanların konuları öne çıksınYETER ARTIK 10. KONU
Fırsatçılık değil SERBEST PİYASA.
yorum yapmasanız bu konular ön plana çıkmazBu konudan 1 milyar tane açıldı raporlarken hangi butonu seçmeliyiz?
Konu açarken altta benzer konular çıkıyor EŞEK kadar.bir sürü konu açıldı ise ben nerden bilebilrim bunu görmedim o konuları açmak istedim yorum yapmayın sizde yardıma ihtiyacı olanların konuları öne çıksın
Ben kökten görmek istemiyorum bu kadar basit.yorum yapmasanız bu konular ön plana çıkmaz
ama benim konumun başlığına bak bide onlarınkine konular farklı aynı konudan açılmış olsa açmazdım zatenKonu açarken altta benzer konular çıkıyor EŞEK kadar.
Alıntıyı görüntüle
Daha birkaç hafta önce kazık MD2 satan adamın ilanını sildirtmiştik Aslına karışırız.Kimse, kimseye karışamaz. Herkes istediğini alıp satmakta özgürdür. Buna karışamazsınız. Lütfen artık böyle konular açmayınız.