Neler Yeni

bim ve migros çağırdı hangisine gitmeliyim

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
@EFI Shell Tartışmaya dahil olmadım, uyarmak istedim ayrıca forumda atatürk düşmanlığı yapıp teknoloji konularının arasına popcornu serpiştiren birisiyle tartışmaya girerek vaktimi israf etmek istemem, sonuçta israf haram.
Bilgisayar konusunda vs. anti kemalizm propagandası yaptığımı nereden gördün? Hadi bul bakalım. İftira atma. ALLAH'TAN KORK! Kemalizm ile ilgili konularda kemalistlerle tartışmışlığım var o kadar. Araya serpiştirme derken o tür konularla da ilgilenmemden bahsediyorsan, bana değil konu sahiplerine söyle. O konuları açan ben değilim. Konu dışına çıkmayalım.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Bilgisayar konusunda vs. anti kemalizm propagandası yaptığımı nereden gördün? Hadi bul bakalım. İftira atma. ALLAH'TAN KORK! Kemalizm ile ilgili konularda kemalistlerle tartışmışlığım var o kadar. Araya serpiştirme derken o tür konularla da ilgilenmemden bahsediyorsan, bana değil konu sahiplerine söyle. O konuları açan ben değilim. Konu dışına çıkmayalım.
Vaktimi senin gibi yürüyen haramlarla israf edemeyeceğimi söylemiştim, cevap yazarken bile yazdıklarımı çarpıtıp "bilgisayar konularında..." demişim gibi göstermişsin. Böyle algılara artık dayılar bile kapılmıyor, deneme. 😊😃

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Vaktimi senin gibi yürüyen haramlarla israf edemeyeceğimi söylemiştim, cevap yazarken bile yazdıklarımı çarpıtıp "bilgisayar konularında..." demişim gibi göstermişsin. Böyle algılara artık dayılar bile kapılmıyor, deneme. 😊😃
Demek istediğinden de bahsettim zaten. Bilerek çarpıtmadım bir şeyleri. Eğer çarpıttıysam özür dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,397
Üyeler
167,484
Son üye
atoo064
Top Bottom