Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Anladım.Bir Müslümanın haram şeyler satılan yerde çalışması doğru değil.
Anladım.Bir Müslümanın haram şeyler satılan yerde çalışması doğru değil.
İçmiyorsa sorun olmaz bence.Bir Müslümanın haram şeyler satılan yerde çalışması doğru değil.
Migrosa sormadın mı?17 bin asgari ücretmi bim 16 17 bin arası dedi
migros ne kadar maaş veriyor bim 16 17 bin dedi
hocam bim 16 17 bin arası maaş veriyoz dedi migros araştırdım 12.5 k maaş veriyormuş gerçek değildir bimde asgari ücret gösteriyor internete belki bizzat çalışan vardır diye açtım konuyu
migrosda online görüşme yaptım maaşı falan söylemedi sadece kişisel bilgiler tekrar arıcaklar seni dedi kabul edersen 4 ağustos cuma günü iş başı yaparsın dediİçmiyorsa sorun olmaz bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Migrosa sormadın mı?
migrosta çalışıyorum kardeş hiçte 17k falan aldığımız yok bim 17 veriyorsa kaçırmasın arkadaşİkiside aynı maaş veriyor diye biliyorum, migros 1 tık daha özel şeye kaçıyor bime göre galiba. Aynı şekilde migros seçerseniz onun izini kuralları vs. açıklama yaptılar mı?
İçip içmemek değil, o haram şeylerin orada satılmasında aracılık ettirebilirler. Yani onlar dükkana geldiğinde raflara vs. dizdirtme olasılıkları yüksek.İçmiyorsa sorun olmaz bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Migrosa sormadın mı?
eywallah hocammigrosta çalışıyorum kardeş hiçte 17k falan aldığımız yok bim 17 veriyorsa kaçırmasın arkadaş
O kişinin tercihi böyle şeyler normal orada dediğiniz gibi, bu yönden etkileniyorsa girmesin daha iyi. Bu devirde elbet birine girip çalışmak zorundasın zaten pek dini açısı kalmıyor takıntılı değilse.İçip içmemek değil, o haram şeylerin orada satılmasında aracılık ettirebilirler. Yani onlar dükkana geldiğinde raflara vs. dizdirtme olasılıkları yüksek.
Telepati özelliğiniz gelişmiş durumda sanırım, arkadaşın müslüman olduğunu nasıl anladınız çok merak ettimBir Müslümanın haram şeyler satılan yerde çalışması doğru değil.
Bu ülkede çoğunluk Hanefi Müslüman. Hâliyle öyle varsaydım. Bu tepkinin geleceğini tahmin ediyordum.Telepati özelliğiniz gelişmiş durumda sanırım, arkadaşın müslüman olduğunu nasıl anladınız çok merak ettim
evet müslümanım alkol şişesine falan dokunmam tekme atarım ama işimin gereği dokunurdumBu ülkede çoğunluk Hanefi Müslüman. Hâliyle öyle varsaydım. Bu tepkinin geleceğini tahmin ediyordum.
Arabistanda mı çalışıyorsun ?Bir Müslümanın haram şeyler satılan yerde çalışması doğru değil.
Haram şeyler satmayan dükkanlar da dolu ülkede. Migros gibi yerlerde çalışmak gibi bir zorunluluğu yok sonuçta.Arabistanda mı çalışıyorsun ?