Neler Yeni

bim ve migros çağırdı hangisine gitmeliyim

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Carl-S

80+ Gold
Bir Müslümanın haram şeyler satılan yerde çalışması doğru değil.
İçmiyorsa sorun olmaz bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

17 bin asgari ücretmi bim 16 17 bin arası dedi

migros ne kadar maaş veriyor bim 16 17 bin dedi

hocam bim 16 17 bin arası maaş veriyoz dedi migros araştırdım 12.5 k maaş veriyormuş gerçek değildir bimde asgari ücret gösteriyor internete belki bizzat çalışan vardır diye açtım konuyu
Migrosa sormadın mı?

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
İçmiyorsa sorun olmaz bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Migrosa sormadın mı?
migrosda online görüşme yaptım maaşı falan söylemedi sadece kişisel bilgiler tekrar arıcaklar seni dedi kabul edersen 4 ağustos cuma günü iş başı yaparsın dedi

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
İkiside aynı maaş veriyor diye biliyorum, migros 1 tık daha özel şeye kaçıyor bime göre galiba. Aynı şekilde migros seçerseniz onun izini kuralları vs. açıklama yaptılar mı?
migrosta çalışıyorum kardeş hiçte 17k falan aldığımız yok :D bim 17 veriyorsa kaçırmasın arkadaş

Kara*

80+ Silver
İçip içmemek değil, o haram şeylerin orada satılmasında aracılık ettirebilirler. Yani onlar dükkana geldiğinde raflara vs. dizdirtme olasılıkları yüksek.
O kişinin tercihi böyle şeyler normal orada dediğiniz gibi, bu yönden etkileniyorsa girmesin daha iyi. Bu devirde elbet birine girip çalışmak zorundasın zaten pek dini açısı kalmıyor takıntılı değilse.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bir Müslümanın haram şeyler satılan yerde çalışması doğru değil.
Telepati özelliğiniz gelişmiş durumda sanırım, arkadaşın müslüman olduğunu nasıl anladınız çok merak ettim

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Bu ülkede çoğunluk Hanefi Müslüman. Hâliyle öyle varsaydım. Bu tepkinin geleceğini tahmin ediyordum.
evet müslümanım alkol şişesine falan dokunmam tekme atarım ama işimin gereği dokunurdum

Top Bottom