bim ve migros çağırdı hangisine gitmeliyim

dün falan migrosa online başvuru yapmıştım bugün beni aradılar görüntülü iş görüşmesi yaptık tekrardan arıcaklarmış kabul edersem bu cuma iş başı yapıcan dedi bime 1 hafta falan önce cv vermiştim bugün aradı yüz yüze konuştum müdürle kuralları falan anlatı 16k 17k maaş 1 gün izin haftada toplam 45 saati geçmiyecek şekilde hangisi daha iyi migros ne kadar maaş veriyor bende bilmiyorum çalışma şartları falan daha iyi diyorlar migros ve ya bimde çalışan varmı hangisi daha iyi
Bildiğim kadarıyla maaş anlamında en rahatı bim. Diğerleri genelde asgariye yakın paralar veriyor. Şu maaş mevzusunu araştır derim.

Bimde kasa, raf dizilimi, raf temizliği falan her şeyi çalışan yapıyor diye biliyorum, migros bu konuda ne yapıyor bilmiyorum.

dün falan migrosa online başvuru yapmıştım bugün beni aradılar görüntülü iş görüşmesi yaptık tekrardan arıcaklarmış kabul edersem bu cuma iş başı yapıcan dedi bime 1 hafta falan önce cv vermiştim bugün aradı yüz yüze konuştum müdürle kuralları falan anlatı 16k 17k maaş 1 gün izin haftada toplam 45 saati geçmiyecek şekilde hangisi daha iyi migros ne kadar maaş veriyor bende bilmiyorum çalışma şartları falan daha iyi diyorlar migros ve ya bimde çalışan varmı hangisi daha iyi
Migros'u bilmiyorum da BİM'de çalışmış biri olarak sana bir şeyler anlatayım. Öncelikle içerisi buz gibi. Sıcaklar senin için dert olmasın. Sonrasına gelirsem... Temiz iş. Bu yönden de avantajlı. Müşteri yoğunluğu genelde sabah 9-10 arasında ve ikindi 16-19 arasında artabiliyor. Hayatında kasa kullanmadıysan ve korkun varsa korkmanı gerektirecek bir şey yok. 2-3 güne alışırsın. Ayrıca içeride sadece kasaya bakmayacaksın. Ürün yerleştirme, fire ayıklama, paspas ve temizlik gibi işler de var. Son olarak yeri gelecek akşam 10'u bulacak çıkman. Yeri gelecek sabah 6'da uyanmak zorunda kalacaksın (Sayım günlerinde oluyor bu. Ayda veya 2 ayda bir kere yapılır). Ortamın da iyi denk gelirse yapılmayacak bir iş değil. Ama mükemmel bir iş seçeneği de değil.

Kesinlikle BİM derim ancak sözleşmeli ve vadeli çalıştırıyorlar ve askerlik şartı gerekiyor.

Migros daha iyidir

Migros'u öneririm hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,022
Üyeler
183,371
Son üye
Alppo