Önemli olan niyet alın teri ile çalışıyorsan bence sorun yok bizim dinimiz çok anlayışlı kolay bir din zorlastirmaya gerek yok Kuran'da içersen yersen haram der satılan mekanda çalışırsan demez gecen güzel olsunBir Müslümanın haram şeyler satılan yerde çalışması doğru değil.
Ne yazığı haşa. ALLAH Celle Celalühu her şeyimize karışır. Nasıl evleneceğinden, dışarıdaki insanlara nasıl selam vereceğine, yiyip içeceğin şeylere kadar.Burda bile din tartışması var yazık...
Allah ile kul arasında lafını bilir misin?Ne yazığı haşa. ALLAH Celle Celalühu her şeyimize karışır. Nasıl evleneceğinden, dışarıdaki insanlara nasıl selam vereceğine, yiyip içeceğin şeylere kadar.
Ayrıca bu dinin neresinde yazıyor bana gösterir misin?Bir Müslümanın haram şeyler satılan yerde çalışması doğru değil.
Şeriat var.Allah ile kul arasında lafını bilir misin?
Ayrıca bu dinin neresinde yazıyor bana gösterir misin?
Hocam iki tarafın da tekliflerini değerlendirin en uygun olanı seçindün falan migrosa online başvuru yapmıştım bugün beni aradılar görüntülü iş görüşmesi yaptık tekrardan arıcaklarmış kabul edersem bu cuma iş başı yapıcan dedi bime 1 hafta falan önce cv vermiştim bugün aradı yüz yüze konuştum müdürle kuralları falan anlatı 16k 17k maaş 1 gün izin haftada toplam 45 saati geçmiyecek şekilde hangisi daha iyi migros ne kadar maaş veriyor bende bilmiyorum çalışma şartları falan daha iyi diyorlar migros ve ya bimde çalışan varmı hangisi daha iyi
Senin gibi bir arkadaş vardı alkol satıyor diye markete girmedi dengesiz dengesiz konuşuyorduBir Müslümanın haram şeyler satılan yerde çalışması doğru değil.
Şeriat var.
ahahazuahahhahahahahhauzuzhuahahahİkisi arasında bimi öneririm. Migros alkol, sigara ve magazin dergileri satıyor çünkü.
Saçma bir görüş.ahahazuahahhahahahahhauzuzhuahahah
Vahiy geldi sanırımTelepati özelliğiniz gelişmiş durumda sanırım, arkadaşın müslüman olduğunu nasıl anladınız çok merak ettim