bim ve migros çağırdı hangisine gitmeliyim

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
dün falan migrosa online başvuru yapmıştım bugün beni aradılar görüntülü iş görüşmesi yaptık tekrardan arıcaklarmış kabul edersem bu cuma iş başı yapıcan dedi bime 1 hafta falan önce cv vermiştim bugün aradı yüz yüze konuştum müdürle kuralları falan anlatı 16k 17k maaş 1 gün izin haftada toplam 45 saati geçmiyecek şekilde hangisi daha iyi migros ne kadar maaş veriyor bende bilmiyorum çalışma şartları falan daha iyi diyorlar migros ve ya bimde çalışan varmı hangisi daha iyi

Suriler doluşacağı için bim.
migrosda suriyeliler alışveriş yapıyormu hiç görmedim daha önce hep bim şok a101 ve ya kendi marketlerinde alışveriş yaparlar maaşları aynımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@M-Q^GÖKTÜRK hocam siz yorumu beğenmişiniz maaşlar aynımı biliyorsunuzdur

Son düzenleme:
migrosda suriyeliler alışveriş yapıyormu hiç görmedim daha önce hep bim şok a101 ve ya kendi marketlerinde alışveriş yaparlar maaşları aynımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@M-Q^GÖKTÜRK hocam siz yorumu beğenmişiniz maaşlar aynımı biliyorsunuzdur
bilmiyorum hocam ama muhtemelen asgari ücretti ikiside

İkiside aynı maaş veriyor diye biliyorum, migros 1 tık daha özel şeye kaçıyor bime göre galiba. Aynı şekilde migros seçerseniz onun izini kuralları vs. açıklama yaptılar mı?

dün falan migrosa online başvuru yapmıştım bugün beni aradılar görüntülü iş görüşmesi yaptık tekrardan arıcaklarmış kabul edersem bu cuma iş başı yapıcan dedi bime 1 hafta falan önce cv vermiştim bugün aradı yüz yüze konuştum müdürle kuralları falan anlatı 16k 17k maaş 1 gün izin haftada toplam 45 saati geçmiyecek şekilde hangisi daha iyi migros ne kadar maaş veriyor bende bilmiyorum çalışma şartları falan daha iyi diyorlar migros ve ya bimde çalışan varmı hangisi daha iyi
Asgari ücret vermiyolarmıydı

Migros daha mantıklı çalışması daha iyi diye biliyorum.

Asgari ücret vermiyolarmıydı
17 bin asgari ücretmi bim 16 17 bin arası dedi
Migros daha mantıklı çalışması daha iyi diye biliyorum.
migros ne kadar maaş veriyor bim 16 17 bin dedi
bilmiyorum hocam ama muhtemelen asgari ücretti ikiside
hocam bim 16 17 bin arası maaş veriyoz dedi migros araştırdım 12.5 k maaş veriyormuş gerçek değildir bimde asgari ücret gösteriyor internete belki bizzat çalışan vardır diye açtım konuyu

knk nasıl cv verdin bime gidip ne dedin ?

18 yaş altı part time alıyorlar mıdır acaba

Yav her şeyden bağımsız şu işe alım sürecinin güzelliğine bakın. Ben mevcut şirketime 6 ay süren sayısız görüşme sonrasında girebildim.

Geri