Neler Yeni

Bimden aldığım arctis kulaklığı iade edebilirmiyim

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Normalde kabul etmezler ama BİM'in çalışma mantığı biraz farklı, 14 günü geçirdikten sonra bile iade aldıkları olabiliyor bazen ki siz geçirmemişsiniz. Fişiyle beraber aldığınız şubeye götürüp sorabilirsiniz.

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Büyük ihtimalle edebilirsin. 14 Gün dolmamış.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,539
İsim
Oğuz Oğuz
arkadşalar selam 1.5 hafta önce bimden arctis 3 aldım fatura fiş kutu her şey duruyor gidip iade edebilir miyim?
Ben 2018’de bim’den apple kulaklık almıştım.
O zaman kulaklık apple tr değil bim ithalatçı garantili idi.
Kulaklık 6 ay sonra bozuldu. Mağazaya gittim ama alamayız dediler. Bende genel merkezi arayıp durumu anlattım. Onlarda bizi aradığınızı söyleyin dedi ve kabul ettiler :D. Paramı anında nakit geri vermişlerdi.

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde kabul etmezler ama BİM'in çalışma mantığı biraz farklı, 14 günü geçirdikten sonra bile iade aldıkları olabiliyor bazen ki siz geçirmemişsiniz. Fişiyle beraber aldığınız şubeye götürüp sorabilirsiniz.
Ben 2018’de bim’den apple kulaklık almıştım.
O zaman kulaklık apple tr değil bim ithalatçı garantili idi.
Kulaklık 6 ay sonra bozuldu. Mağazaya gittim ama alamayız dediler. Bende genel merkezi arayıp durumu anlattım. Onlarda bizi aradığınızı söyleyin dedi ve kabul ettiler :D. Paramı anında nakit geri vermişlerdi.
Büyük ihtimalle edebilirsin. 14 Gün dolmamış.
iade işlemimi gerçekleştirdim herhangi bir sorun da olmadı teşekkürler cevabınız için

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
arkadşalar selam 1.5 hafta önce bimden arctis 3 aldım fatura fiş kutu her şey duruyor gidip iade edebilir miyim?
Hocam bende almayı düşünüyorum da özel değilse neden iade ettiğinizi öğrenebilir miyim

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom