Kit Snicket
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 312
- İsim
- Ahmed Esad Çetinkaya
LEXAR JUMPDRİVE V100 İNCELEMESİ
Öncelikle herkese selamlar geçen gün bilgisayarda depolamanın azalması ve bazı dosyalarımı aktarmak için bimden bu flash belleği 36 tl ye aldım.
Şahsen ucuz olması ve çok bilinmedik bir marka olma nedeni ile kötü bir flash olduğunu düşündüm
dosyalarımı atarken farkettimki gayet hızlı bir şekilde aktardı ve bende konu açmaya karar verdim
FLASH BELLEĞİN FOTOĞRAFLARI
Ürünün ambalajı bu şekilde üstünde usb 3.0 olduğu yazıyor benim için gayet güncel ve ideal
bhuhhhh
belleğin ucu mavi bir kaplamaya sahip ve yanında usb yi korusun diye birde kapak var
daha sonra 13 gb lık bir dosya attım ve sonuç bu şekilde
burda belli olmasa da bazen değerler bı anda baya inip yukarı çıkabiliyor
DATASHİELD
Flash belleği sevmemde başka güzel bir neden daha verilerinizi korumak adına bir program
flashın içinde bu program direkt olarak bulunmakta eğer alır almaz formatladı iseniz bu programa internetten de ulaşabilirsiniz
programı ilk açtığınızda bu şekilde sizden parola belirlemenizi istiyor
daha sonra giriş ekranına atıyor sizi burda şifrenizi giriyorsunuz veya dil ayarlıyorsunuz ama sadece 2 dil var (inglizce ve çince) . Bence yazılımın tasarımı gayet şık ve güzel
iher şeyi halledince bu ekran karşımıza geliyor burdaki my protected files kısmı usb içine atılan programları korumak için var içerisine bir fotoğraf attığınız da o fotoğraf şifrelenerek korumaya alınıyor
bu arada 32 gb lık belleğin 28.9gb lık alanı size kalıyor
her şeyi attım şimdi crystal diskmark testlerine
(bu fotoğraf bana ait değil) (sadece bu fotoğraf bana ait değil)
crystaldiskmark testlerinde de fiyatına göre gayet iyi olduğunu soyleyebilirim. hızlar beni tatmin etti
Evet şimdi gelelim + ve - lere
+ lar :
Veri korumak için yazılım vermesi
bu fiyatta iyi hızlar sunması
-ler :
malzeme olarak metal kullanabilirlerdi
bazen dosya gonderirken hızların bı surelik düşmesi
Bence bu ürün 36 tl fiyatını hakediyor. Gayet sevdiğimi söyleyebilirim
incelememim sonuna geldim eklememi istediğiniz bir yer varsa yazabilirsiniz okuyan herkese teşekkür ediyorum
Öncelikle herkese selamlar geçen gün bilgisayarda depolamanın azalması ve bazı dosyalarımı aktarmak için bimden bu flash belleği 36 tl ye aldım.
Şahsen ucuz olması ve çok bilinmedik bir marka olma nedeni ile kötü bir flash olduğunu düşündüm
dosyalarımı atarken farkettimki gayet hızlı bir şekilde aktardı ve bende konu açmaya karar verdim
FLASH BELLEĞİN FOTOĞRAFLARI
daha sonra 13 gb lık bir dosya attım ve sonuç bu şekilde
burda belli olmasa da bazen değerler bı anda baya inip yukarı çıkabiliyor
DATASHİELD
Flash belleği sevmemde başka güzel bir neden daha verilerinizi korumak adına bir program
flashın içinde bu program direkt olarak bulunmakta eğer alır almaz formatladı iseniz bu programa internetten de ulaşabilirsiniz
programı ilk açtığınızda bu şekilde sizden parola belirlemenizi istiyor
daha sonra giriş ekranına atıyor sizi burda şifrenizi giriyorsunuz veya dil ayarlıyorsunuz ama sadece 2 dil var (inglizce ve çince) . Bence yazılımın tasarımı gayet şık ve güzel
iher şeyi halledince bu ekran karşımıza geliyor burdaki my protected files kısmı usb içine atılan programları korumak için var içerisine bir fotoğraf attığınız da o fotoğraf şifrelenerek korumaya alınıyor
bu arada 32 gb lık belleğin 28.9gb lık alanı size kalıyor
her şeyi attım şimdi crystal diskmark testlerine
crystaldiskmark testlerinde de fiyatına göre gayet iyi olduğunu soyleyebilirim. hızlar beni tatmin etti
Evet şimdi gelelim + ve - lere
+ lar :
Veri korumak için yazılım vermesi
bu fiyatta iyi hızlar sunması
-ler :
malzeme olarak metal kullanabilirlerdi
bazen dosya gonderirken hızların bı surelik düşmesi
Bence bu ürün 36 tl fiyatını hakediyor. Gayet sevdiğimi söyleyebilirim
incelememim sonuna geldim eklememi istediğiniz bir yer varsa yazabilirsiniz okuyan herkese teşekkür ediyorum