Yardım Bimden Telefon Alınır mı ?

Zayrenn

80+
Reaksiyon skoru
37
bimde yakında 30k civar gibi bir fiyata s24 satılacak almayı düşünüyorum lakin satıcı bim olduğundan az da olsa bi dehşete kapılıyorum bir aralar A101 de satılan telefonların çakma olduğu iddia ediliyordu ne kadar doğru onu bilemem eğer varsa bimden telefon alıpta kullanmış veya aktif olarak kullanan biri görüşlerini söyleyebilirmi?

bimde yakında 30k civar gibi bir fiyata s24 satılacak almayı düşünüyorum lakin satıcı bim olduğundan az da olsa bi dehşete kapılıyorum bir aralar A101 de satılan telefonların çakma olduğu iddia ediliyordu ne kadar doğru onu bilemem eğer varsa bimden telefon alıpta kullanmış veya aktif olarak kullanan biri görüşlerini söyleyebilirmi?
cakma olmaz fakat 33kya honor 400 pro 12/512 oneririm.

bu gibi yerler cakma telefon satmaz ki cakma satsa dahi telefondan her turlu anlasilir diye dusunuyorum hocam.
Yani bu kadar göz önünde olan bir firmanın çakma ürün satması olay olur zaten.

Ucuzsa alınır ama pahalı oluyor genelde bu mağazalarda fiyat, araştırarak alınır sahte vs olmaz.

cakma olmaz fakat 33kya honor 400 pro 12/512 oneririm.
Sağolasın ama hocam iphone ve samsung dışı telefon almayı pek düşünmüyorum ya hem ömür bakımından uzun süre güncelleme alan telefonlar olduğundan daha çok bu telefonları tercih ediyorum ama önerdiğin telefona da bakacağım

Alınır hocam neden alınmasın.

Çakma olmaz da her şubede stok olmuyor. Bayağı uğraşman gerekebilir ki zaten normal fiyatı 32k civarında. Şube Şube gezmektense İnternetten al, ayağına gelsin.

Geri