Hocam görsel 60p olmasa da özelliklerini okuyabilsek
G29 hocam direksiyon zaten direksiyon seti alanlara bedava dağıtılmış gibi herkesjn aldığı bir set bu hemen herkes bunla başlıyorHocam görsel 60p olmasa da özelliklerini okuyabilsek
Hocam direksiyon gayet güzel ama dişli sistemden ötürü biraz sesli çalışabilir ffb si bu fiyata göre iyi denebilcek bir seviyede birçok oyunda işinizi görür
Hocam fiyat olarak fena değil gibi ben internetre daha ucuza ya da yakın fiyatlara bulamadımLogitech G29 zaten en bilinen direksiyon setidir. Alınabilir kötü bir set değil. Ancak BIM'e özel herhangi bir indirim yok, normal şartlarda da bu fiyata bulunabiliyor zaten. Oldukça sesli çalıştığını da söylemekte fayda var.
Hemen hemen bu fiyatlarda dolaşıyor hep. Bazen daha altına düştüğü de oluyor. Direksiyon seti işini sevdiğim için sürekli takipteyim. Ayrıca Akakçe'nin fiyat geçmişi grafiğinde de gözüküyor zaten. Genelde bu fiyat bandında dolaşıyor. Mesela BIM şöyle bir 14.999 TL etiketle satışa çıkarsa güzel olurdu.Hocam fiyat olarak fena değil gibi ben internetre daha ucuza ya da yakın fiyatlara bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam fiyat olarak fena değil gibi ben internetre daha ucuza ya da yakın fiyatlara
A101de falanda aynı fiyatmış hocamHemen hemen bu fiyatlarda dolaşıyor hep. Bazen daha altına düştüğü de oluyor. Direksiyon seti işini sevdiğim için sürekli takipteyim. Ayrıca Akakçe'nin fiyat geçmişi grafiğinde de gözüküyor zaten. Genelde bu fiyat bandında dolaşıyor. Mesela BIM şöyle bir 14.999 TL etiketle satışa çıkarsa güzel olurdu.
Alıntıyı görüntüle
Evet fark ettim ŞOK'ta da var. Logitech bir şeyler deniyor gibi.A101de falanda aynı fiyatmış hocam
hocam herhangi bir indirim yok fakat internetten almak yerine direkt gidip elden almak olacak bu siz bilirsiniz bende var yurt dışından geldi kardeşime daha doğrusu 1 ay takıldım sonra saldım ama suıyunu çıkarana kadar oynadım 1 ay sonra yüzüne bakmadım
Denesin denemesinede g29 çok eskide kalmadı neden yenileyip daha iyisini çıkarıp piyasaya sunmuyor kiEvet fark ettim ŞOK'ta da var. Logitech bir şeyler deniyor gibi.