BIM'e Logitech G29 Gelmiş Sizce Alınır mı?

Mr.Cody

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Sizce set F/P mı? Yerine tercih edebileceğim daha iyi setler mevcut mu?

1742671732344.png

sıfır olarak almak saçma bence 3 bilemedin 6 ay sonra sıkılıcan temizi 2. elde 7-8 e bulunur

Logitech G29 zaten en bilinen direksiyon setidir. Alınabilir kötü bir set değil. Ancak BIM'e özel herhangi bir indirim yok, normal şartlarda da bu fiyata bulunabiliyor zaten. Oldukça sesli çalıştığını da söylemekte fayda var.
Hocam fiyat olarak fena değil gibi ben internetre daha ucuza ya da yakın fiyatlara bulamadım

Hocam fiyat olarak fena değil gibi ben internetre daha ucuza ya da yakın fiyatlara bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam fiyat olarak fena değil gibi ben internetre daha ucuza ya da yakın fiyatlara
Hemen hemen bu fiyatlarda dolaşıyor hep. Bazen daha altına düştüğü de oluyor. Direksiyon seti işini sevdiğim için sürekli takipteyim. Ayrıca Akakçe'nin fiyat geçmişi grafiğinde de gözüküyor zaten. Genelde bu fiyat bandında dolaşıyor. Mesela BIM şöyle bir 14.999 TL etiketle satışa çıkarsa güzel olurdu.
1742672399247.png

Hemen hemen bu fiyatlarda dolaşıyor hep. Bazen daha altına düştüğü de oluyor. Direksiyon seti işini sevdiğim için sürekli takipteyim. Ayrıca Akakçe'nin fiyat geçmişi grafiğinde de gözüküyor zaten. Genelde bu fiyat bandında dolaşıyor. Mesela BIM şöyle bir 14.999 TL etiketle satışa çıkarsa güzel olurdu.
Alıntıyı görüntüle
A101de falanda aynı fiyatmış hocam

Hevesiniz geçince aylarca acilmayacak muhtemelen. Ikinci el alip zarar etmeden satmak en iyisi.

Sizce set F/P mı? Yerine tercih edebileceğim daha iyi setler mevcut mu?

Alıntıyı görüntüle
hocam herhangi bir indirim yok fakat internetten almak yerine direkt gidip elden almak olacak bu siz bilirsiniz bende var yurt dışından geldi kardeşime daha doğrusu 1 ay takıldım sonra saldım ama suıyunu çıkarana kadar oynadım 1 ay sonra yüzüne bakmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,359
Üyeler
184,776
Son üye
Annieee
Geri