Neler Yeni

Bime Gelecek Kulaklık alınır mı?

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
kulak içi alsam yanlışlıkla kopabilir
kulak üstü kulaklığım bile pert oldu
sağlam bir kulaklık lazım en azından kablosu örgülü olsun
valla sen bilirsin kral ben bass hastasıyım Salonda 2 tane 1.30CM Hoparlor var Sony 15 16 yıllık üzerinde Made in italia yazıyor artık üretilen ürünlerin %90 Made in China 150W X 6 AMFİ ye bağlı.Arabada pionner kabin var Anlıyacağın sese önem veren biri oldugum için kulaklıkta pahalı kaliteli alınmasını tercih ediyorum çünkü oyunu zevkli kılan şey ses o ortam değil mi?Sesi açmadıgında zevk alıyor musun oyundan?

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
Dostum o kulaklık sorunlu kulaklık alacaklara https://www.hepsiburada.com/sennhei...hKkEh_6MPLn3pNhCt2nMq2a9LNW846FRoCHxcQAvD_BwE öneririm fiyatıda uygun 😂
Yok hocam kalitesi kötü onun asıl kulaklık alacaklara bunu öneririm;

Çünkü konunun başında 50 TL'lik bir kulaklık sorulmuş iken ben gidip 500-600 TL'lik kulaklıklar öneririm. Kendi kulaklığım da 2.000 TL yani paran yoksa kulaklık alma. 200 TL filan kötü hepsi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz

Bunlar aslında 10 20 liraya satılan kulaklıklar ama internette trol fiyat çok :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

baya ucuzmuş
ömür boyu taksitle alırım herhalde
O kulaklığa 300 lira vermem

smz.

80+ Bronze

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Çünkü konunun başında 50 TL'lik bir kulaklık sorulmuş iken ben gidip 500-600 TL'lik kulaklıklar öneririm. Kendi kulaklığım da 2.000 TL yani paran yoksa kulaklık alma. 200 TL filan kötü hepsi.
Yanlışlıkla bir kopuyormuş o kulaklık :(
o sahneyi kimse görmek istemez

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz

Ya sen laftan anlamayan bir insansın ne cümle kurabiliyorsun nede insanların kurduğu cümleleri anlayabiliyorsun.Sana diyorumki sese ilgiliyim eğer 70 80 200 lira gibi bütçeleriniz varsa Kulak üstü almayın paranızla rezil olursunuz kulağınız açır ama kulak içi alırsan kalite olmuş olur.Umarım kurdugum cümleyi bu sefer anlayabilmişsnidir.

smz.

80+ Bronze

Hocam en pahalısını almışsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya sen laftan anlamayan bir insansın ne cümle kurabiliyorsun nede insanların kurduğu cümleleri anlayabiliyorsun.Sana diyorumki sese ilgiliyim eğer 70 80 200 lira gibi bütçeleriniz varsa Kulak üstü almayın paranızla rezil olursunuz kulağınız açır ama kulak içi alırsan kalite olmuş olur.Umarım kurdugum cümleyi bu sefer anlayabilmişsnidir.
İncehesap gaming gecesinde 210 tlden 60 TL düştü kulaklık

Top Bottom