Neler Yeni

BİM'e gelecek Steelseries hakkında bilgi

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
Bilirsiniz bim e steelsreies arctis 1 gelecek 350 tl ye. profesyonel değilim, müzik oyun amacım. Şimdi bazıları 7.1 yok falan diyor var mı yok mu çok mu önemli o biraz bilgi verir misiniz? Alınır mı alınmaz mı?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu kulaklıkta yok, eğer sanal 7.1 isterseniz Drop Plus var.
Müzik ve hafif oyunsa alınabilir bir kulaklık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mehmet Çarık
Bilirsiniz bim e steelsreies arctis 1 gelecek 350 TL ye. profesyonel değilim, müzik oyun amacım. Şimdi bazıları 7.1 yok falan diyor var mı yok mu çok mu önemli o biraz bilgi verir misiniz? Alınır mı alınmaz mı?
Alınır bence 7.1 yok ama windows sonic sayasinde var gibi

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Bilirsiniz bim e steelsreies arctis 1 gelecek 350 TL ye. profesyonel değilim, müzik oyun amacım. Şimdi bazıları 7.1 yok falan diyor var mı yok mu çok mu önemli o biraz bilgi verir misiniz? Alınır mı alınmaz mı?
Sadece oyun odakliysa pek iyi değil fakat müzik falanda dinlerim, dışarı çıkarırım diyorsan alınır.Mikrofonuda çıkarabiliyorsun zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kulaklıkta yok, eğer sanal 7.1 isterseniz Drop Plus var.
Müzik ve hafif oyunsa alınabilir bir kulaklık.
Şimdi başka sitelerde 700 e satılırken bime 350 ye gelmişken alayım diyorum. aynı fiyat bandında daha iyisi olur mu ? bilemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece oyun odakliysa pek iyi değil fakat müzik falanda dinlerim, dışarı çıkarırım diyorsan alınır.Mikrofonuda çıkarabiliyorsun zaten.
aynen müzik, dışarı çıkmak için falan. bu arada mikrofonu iyi mi? mesela telefona taksam mikrofonla temiz kayıt alabilir miyim? (gitarın dibine koyarak mesela)

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Şimdi başka sitelerde 700 e satılırken bime 350 ye gelmişken alayım diyorum. aynı fiyat bandında daha iyisi olur mu ? bilemiyorum
Drop Plus var, kablosuz, sanal 7.1'i vs var.
Forumda sorun yaşayan vardı 2 3 arkadaş sanırım.
Amacınız hard core CS oyuncusu olmak değilse alabilirsiniz.
LOL'de falan iyi gider.

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen müzik, dışarı çıkmak için falan. bu arada mikrofonu iyi mi? mesela telefona taksam mikrofonla temiz kayıt alabilir miyim? (gitarın dibine koyarak mesela)
YouTube'da testleri vardı, bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Drop Plus var, kablosuz, sanal 7.1'i vs var.
Forumda sorun yaşayan vardı 2 3 arkadaş sanırım.
Amacınız hard core CS oyuncusu olmak değilse alabilirsiniz.
LOL'de falan iyi gider.
ürünün linkni atar mısınız

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kozmetik olarak gayet güzel ve abes olmayan bir tasarımı var. Bu da dışarıda da kullanabilirsiniz demek oluyor. Oyun oynarken de FPS tarzı oyunlar oynamıyorsanız alınabilir. Eğer bütçeniz varsa Drop Plus alabilirsiniz.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ürünün linkni atar mısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
Kozmetik olarak gayet güzel ve abes olmayan bir tasarımı var. Bu da dışarıda da kullanabilirsiniz demek oluyor. Oyun oynarken de FPS tarzı oyunlar oynamıyorsanız alınabilir. Eğer bütçeniz varsa Drop Plus alabilirsiniz.
fps oynuyorum ama zevkine, çok düşmem üstüne. rahatsızlık vermesin dışarıda yeterli :) mikrofonu nasıldır acaba gitar kaydı alırken temiz ses kaydeder mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
Rahatlıkla alabilirsin bu fiyata bu kaliteyi kolay kolay bulamazsın özellikle böyle bir dönemde

Top Bottom