conveyor belt overlord
80+ Silver
Bunu bazı arkadaşların kafasındaki soruları gidermek için yazıyorum bunlarla alakalı bir soru olunca insanlara önerelim diye.
Bim'e gelecek olan ürünlerden en çok sorulanlar olan; mouse,kulaklık,ve masayı ele alacağız.
Önemli not: Bu anlatacağım ürünler Bim'e 13 Ocak 2021 tarihinde gelecektir.
1-)Mouse (Steelseries Rival 3)
En ucuz piyasa fiyatı= 350 TL
[Bimde sadece 220 TL!]
Sensörü= Truemove Core
Rgb= Var.(3 bölge)
Ağırlık= 77 gram
Yazılım desteği= Engine 3
Ömrü= 60 milyon tıklama (mekanik switch)
DPI= 200-8500 DPI
IPS= 300 IPS
Önerilen tutuş şekilleri= Claw,Fingertrip
Bu fiyat bandında (220 tl) abartısız en iyi mouse. Şiddetle tavsiye ediyorum hemen alın pişman olmazsınız.
2-)Kulaklık (Steelseries Arctis 1)
En ucuz piyasa fiyatı= 650 TL
[Bimde sadece 350 TL!]
Kablo uzunluğu= 150 cm
3-)Masa (Pro ware Gamer Profesyonel Oyuncu Masası)
[Bimde 400 TL]
Not= Masanın modelini hiçbir yerde bulamadım o yüzden sadece kendi yorumumu ve boyutlarını yazacağım.
Yerden yükseklik= 77 cm
Uzun kısım= 115 cm
Kısa kısım= 73 cm
Ekstra olarak bardak tutma ve kulaklık koyma kısımları mevcut.
Bana soracak olursanız bu fiyata daha iyileri bulunabilir gibi. Sanki bardak tutma ve kulaklık koyma kısımları için fiyat şişirilmiş gibi belki margonzlardan daha iyisi yapılabilir gibi uygun fiyata ama yinede güzel bir masa alınabilir.
Kaynak= http://aktuel-urunler.com/wp-diger/uploads/2021/01/Bim-13-Ocak-2021-Aktuel-Urunler-Katalogu.webp
Arkadaşlar okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bu benim ilk rehberimsi tarzında bir konumdu bu yüzden eğer bir hata yapmış olabilirim.
Hatalarımı bana söyleyebilirsiniz yorum kısmında. (Şurası şöyle olabilirdi,şu olmamış vb. şeyler)
İyi forumlar dilerim.
Bim'e gelecek olan ürünlerden en çok sorulanlar olan; mouse,kulaklık,ve masayı ele alacağız.
Önemli not: Bu anlatacağım ürünler Bim'e 13 Ocak 2021 tarihinde gelecektir.
1-)Mouse (Steelseries Rival 3)
En ucuz piyasa fiyatı= 350 TL
[Bimde sadece 220 TL!]
Sensörü= Truemove Core
Rgb= Var.(3 bölge)
Ağırlık= 77 gram
Yazılım desteği= Engine 3
Ömrü= 60 milyon tıklama (mekanik switch)
DPI= 200-8500 DPI
IPS= 300 IPS
Önerilen tutuş şekilleri= Claw,Fingertrip
Bu fiyat bandında (220 tl) abartısız en iyi mouse. Şiddetle tavsiye ediyorum hemen alın pişman olmazsınız.
2-)Kulaklık (Steelseries Arctis 1)
En ucuz piyasa fiyatı= 650 TL
[Bimde sadece 350 TL!]
- Ses Çıkışı: Stereo.
- Bağlantı Tipi: Kablosuz.
- Hassasiyet: 98 dB.
- Empedans: 32 Ohm.
- Sürücü Çapı: 40 mm.
Kablo uzunluğu= 150 cm
- Mikrofon Frekansı (Düşük)= 100 Hz
- Mikrofon Frekansı (Yüksek)= 10 kHz
- Mikrofon Özelliğ= Çıkarılabilir Mikrofon Esnek, Mikrofon, Gürültü Engelleyici Mikrofon
3-)Masa (Pro ware Gamer Profesyonel Oyuncu Masası)
[Bimde 400 TL]
Not= Masanın modelini hiçbir yerde bulamadım o yüzden sadece kendi yorumumu ve boyutlarını yazacağım.
Yerden yükseklik= 77 cm
Uzun kısım= 115 cm
Kısa kısım= 73 cm
Ekstra olarak bardak tutma ve kulaklık koyma kısımları mevcut.
Bana soracak olursanız bu fiyata daha iyileri bulunabilir gibi. Sanki bardak tutma ve kulaklık koyma kısımları için fiyat şişirilmiş gibi belki margonzlardan daha iyisi yapılabilir gibi uygun fiyata ama yinede güzel bir masa alınabilir.
Kaynak= http://aktuel-urunler.com/wp-diger/uploads/2021/01/Bim-13-Ocak-2021-Aktuel-Urunler-Katalogu.webp
Arkadaşlar okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bu benim ilk rehberimsi tarzında bir konumdu bu yüzden eğer bir hata yapmış olabilirim.
Hatalarımı bana söyleyebilirsiniz yorum kısmında. (Şurası şöyle olabilirdi,şu olmamış vb. şeyler)
İyi forumlar dilerim.
Son düzenleme: