Bime gelen televizyon markası olarak Philips mi yoksa TCL mi

Reaksiyon skoru
4
Merhabalar televizyon olarak hangisini önerirsiniz?
1. 55 İNÇ 4K ULTRA HD GOOGLE TV 55V6B
2. 50 İNÇ 4K ULTRA HD SMART LED TV PUS7009
Hangisini tercih etmeliyim?

55 İNÇ 4K ULTRA HD GOOGLE TV 55V6B

1.net kardom aralarında ahım şahım fark yok bari boyutu büyük olsun

BKZ :
Hocam niye TCL arasında ne gibi farklar var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam görüntü kaliteleri nasıl bir bilginiz varmı?

BKZ :

BKZ :

BKZ :
Hocam bir sorum daha olacak. Google TV ile Android TV arasındaki farklar nelerdir? Bu arada TCL olan Google TV olması lazım. Pardon hocam epey sitesinde Android TV olarak gözüküyor ama binde Google TV yazıyor.

Hocam bir sorum daha olacak. Google TV ile Android TV arasındaki farklar nelerdir?
İkisi aynı şey :D Smart tv ile android tv arasında ne fark var diye soracaksın sanırım birisi android apk yükle çalışır google araçları vardır diğer uygulamaları destekler diğeri ise smart tvdir markanın kendi işletim sistemini kullanır güncellemeleri marka verir falan
Samsung tizenOS kullanır mesela apk falan yüklenmez kendi işletim sistemi olduğu için modifiyesi ayar değiştirmesi nispeten zordur android tv öyle değil

Windows MacOS gibi düşün birisi kapalı kutu firmaya bağlı birisi herkese açık olarak genelde kendi işletim sistemi olan markaların belli bir zaman sonra desteği bitiyor güncelleme gelmediğinden donanım yetersizliğinden hantallaşıyor

İkisi aynı şey :D Smart tv ile android tv arasında ne fark var diye soracaksın sanırım birisi android apk yükle çalışır google araçları vardır diğer uygulamaları destekler diğeri ise smart tvdir markanın kendi işletim sistemini kullanır güncellemeleri marka verir falan
Samsung tizenOS kullanır mesela apk falan yüklenmez kendi işletim sistemi olduğu için modifiyesi ayar değiştirmesi nispeten zordur android tv öyle değil

Windows MacOS gibi düşün birisi kapalı kutu firmaya bağlı birisi herkese açık olarak genelde kendi işletim sistemi olan markaların belli bir zaman sonra desteği bitiyor güncelleme gelmediğinden donanım yetersizliğinden hantallaşıyor
Evet hocam haklısınız ama niye BİM'in sitesinde Google TV yazmışlar anlamadım

Merhabalar televizyon olarak hangisini önerirsiniz?
1. 55 İNÇ 4K ULTRA HD GOOGLE TV 55V6B
2. 50 İNÇ 4K ULTRA HD SMART LED TV PUS7009
Hangisini tercih etmeliyim?
Hocam dün bimden 55 İNÇ 4K ULTRA HD GOOGLE TV 55V6B modelini aldım, gerçekten fiyatına göre görüntü kalitesini güzel buldum

Evet hocam haklısınız ama niye BİM'in sitesinde Google TV yazmışlar anlamadım
Sanırım sebebini buldum güncellikten dolayı :D
ÖzellikAndroid TVGoogle TV
Çıkış yılı20142020
ArayüzDaha sade ve klasikDaha modern, görsel odaklı
İçerik ÖnerisiUygulama bazlıKişisel zevklere göre platformlar arası
Google AsistanVarVar (daha entegre çalışır)
Çocuk ProfiliYok (bazı modellerde sınırlı destek)Var
Google Home UyumuVarVar (daha gelişmiş)
Kullanıcı Profili DesteğiYok (genellikle)Var
Yaygın KullanımEski nesil TV ve kutulardaYeni nesil TV ve Google TV cihazlarında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,702
Üyeler
183,880
Son üye
Ranforth
Geri