Neler Yeni

Bime gidipte arctis 1 alamayanlar

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Saat 9 gibi gittim 3 bim gezdim alamadım agalar resmen herkes saldırdı ürünlere hiç böyle beklemiyordum başka ben gibi olan var mı ya da alanlar
Sabah 7:30 dan 10 a kadar bekledim sadece ben değil annem sağolsun onuda başka bir bimde beklettim .d iki bimdede 1 er tane mevcuttu 1 tane aldım diğerinin satılıp satılmadığından haberim yok Antalyada yaşayan varsa adres vereyim baksın mevcut olup olmadığına belki vardır .d

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,754
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Sabah 7:30 dan 10 a kadar bekledim sadece ben değil annem sağolsun onuda başka bir bimde beklettim .d iki bimdede 1 er tane mevcuttu 1 tane aldım diğerinin satılıp satılmadığından haberim yok Antalyada yaşayan varsa adres vereyim baksın mevcut olup olmadığına belki vardır .d
O mouse mevcutta gel beni forumda perma banlattır (!)
Boşuna perma yicez la :D

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Hayır en çok garibime giden 60 70 yaşlarınds ki bir kadın mouse aldı yavrum bu stellseries mouse mı diye sordu bana
oğlu için torunu için falan almıştır normal sokağa çıkma yasakları var 18 yaş altının

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert
gözümün önünde başkası için aytırdı elinde götürürkende kadına sordum arctis 1 kaldımı diye hayır dedi :D

MericV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Meriç V

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
bazen kasiyerlerde bazı ürünleri saklayıp kendlileri alabiliyolar
Yasak bende ayırır mısın diye ricada bulundum mouse. Yasak dedi yakalarnırsam işime son verilir kimse yapamaz bunu. Mağazaya ilk giren müşteri soracak mouse nerde diye , yok diyemem diyen olursa şikayet edin önceden vermiştir bu yapılan yasak dedi.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Top Bottom