MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile OPTIX G241 ITOPYA'da.
keşke 4 ay sonra böyle bi indirim olsaMSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile OPTIX G241 ITOPYA'da.www.itopya.com
ÖyleYani?
Doğrudur fiyatını araştırmadım direkt buraya yazdımO pazarlama taktiği gerçek 1000₺ indirim değil. Ama yinede güzel düşmüş 300₺ indirimde.
Yaz boyu gaming gen indirim yapıcakmış takip edebilirsin.keşke 4 ay sonra böyle bi indirim olsa
Marka msi olunca tereddüte gerek yok benceO değilde alınır mı bu monitör?
Önemli olan marka değil özellikleri.Yaz boyu gaming gen indirim yapıcakmış takip edebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Marka msi olunca tereddüte gerek yok bence
Gtg değeri 4ms fena değil.O değilde alınır mı bu monitör?
Gerçek 1MS İPS Monitor paranız varsa alın pişman olmazsınızO değilde alınır mı bu monitör?
Kanka ben bunu sipariş ettim benim PC hiçbir oyunda 144 Fps almıyor bir sorun olur mu ?Daha ucuz ve daha iyi.
![]()
Hp X24IH 23.8″ 144Hz 1ms (Hdmı+Display) Full Hd IPS Monitör
En tutarlı renkleri üretmesi için üretilen 23,8″ diyagonal monitörle gerçeğe yakın kalitede aksiyonla dolu bir oyun deneyimi yaşayın. Artık IPS paneli sayesinde muhteşem görüntülerin ve ultra geniş…www.gaming.gen.tr