Neler Yeni

binada altyapı yok

Echizeinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emre mert demirci
Instagram
echizeinn
Steam
emremert41
binamda altyapı olmadığı için internet bağlamıyolar ancak fiber internet bağlatmak istiyorum şuanda mevcut suberbox kullanıcısı olduğum için sadece fibere geçiş yapabileceğimi söylediler superbox ta malum pişmanlık oldu benim için fiber altyapısı için nereye başvurulur napılır bilgisi olanlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar :)

Echizeinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emre mert demirci
Instagram
echizeinn
Steam
emremert41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işte nereye başvurmam gerektiğini bilmiyorum talep doğrultusunda fiber çekilme ihtimali varmış

Emre Baş

80+ Gold
İnternet sağlayıcıları ile görüşün hat konusunda TTNet bakıyor diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
HİHULULOPA
bu durumu Turkcell Fiber İnternet müşteri hizmetlerini arayıp belirttin mi acaba belki daha yenilikçi sistemler sunarlar belki de sana ne gibi yollar izlemen gerektiği ile ilgili bilgilendirirler.

Echizeinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emre mert demirci
Instagram
echizeinn
Steam
emremert41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internetten başvuru yap dediler başvuruyu yaptım ancak mahallede fiber hiç yok yan mahallede olmasına rağmen

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Turkcell Superbox'ı duymuş muydun? İşine yarayabilir. Elde taşınır internet. Tak fişi bitir işi. Hem de Türkiye standartlarının çok üstünde.

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Eğer binadan 5 kişi türk telekoma başvuru yaparsa altyapı için kazı hazırlıklarına başlarlar (y)

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes TUNÇ
Benim de binama henüz altyapı çekmediklerinden Superbox kullandım sonra öğrendim ki bina yapılırken vodafone altyapısı varmış zaten, ama aradığım diğer operatörler bana bunu söylemedi

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
bina ve sokaktaki çoğunluk istiyor ise dilekçe yazıp ttnet e faks yada şubeye giderek talep edebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Eğer binadan 5 kişi türk telekoma başvuru yaparsa altyapı için kazı hazırlıklarına başlarlar (y)
Öncelikle iyi akşamlar. Benim evimin 3 sokak sağ ve solunda fiber mevcut fakat aradığımda merkeze gittiğimde apartman ve sokaktaki bir kaç bina benimle birlikte istemesine rağmen bunun mümkün olmadığı söylendi. Bilginiz var ise nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olur musunuz ?

bekir.440

80+
Biz bina olarak 6 daire imza toplayıp Turk Telekom'a taahhüt verdik zaten altyapı 50MBPS destekliyordu fiber altyapıda getirdiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,037
Üyeler
163,928
Son üye
404ur4s
Top Bottom