YigitIsTaken
80+ Bronze
Dahası
kullanabilirsin diye biliyorum ben ama bi araştırmak lazım ve ya arayıp sor direk ttyiTürk Telekom un getirdiği kutu hakkında bilgi verebilir misininiz türknet gigafiber kullanabilir miyim?
Şu anda türknet 55 dow 13 up kullanıyorum en azından 100 ün üzerine çıkar mı?TurkNet Gigafiber Kullanamazsınız.
Ancak TurkNet'ten hizmet alabilirsiniz.
Daha dairelere bağlanmadı adam geldi kutuyu taktı bizim işimiz bu kadar dedi dairelere bağlamak için ekip geleceğini söyledi.altyapı testi yapın hocam o zaman anlaşılır gigafiber kullanıp kullanmayacağınız
fiber ankastre o kutunun adı yani altyapın fiber ancak türknetin kendi altyapısı değil ama yinede türkneti seçerek çok iyi hızlar alabilirsinizTürk Telekom un getirdiği kutu hakkında bilgi verebilir misininiz türknet gigafiber kullanabilir miyim?
Fiber Altyapı aktifse 100Mbps pakete geçmeyi deneyin.Şu anda türknet 55 dow 13 up kullanıyorum en azından 100 ün üzerine çıkar mı?
Ayrı konu açmalısınızbenim altyapım şuan 50mps, bu artırılabilir mi, nasıl?
@alpolojix
Hangi şehirdesiniz ve valorant da kaç ping alıyorsunuz acaba birde bizim ev 6. Katta hız düşüşü olur mu?fiber ankastre o kutunun adı yani altyapın fiber ancak türknetin kendi altyapısı değil ama yinede türkneti seçerek çok iyi hızlar alabilirsiniz
bende kullanıyorum inceleme
İnceleme - (5ay sonraki yorumlarım) Türknet İnceleme: Kurulum süreci hız testi vs.
başvuru süreci? Başvurunuzu yaptığınız zaman belgeleri size mail yoluyla gönderiyorlar sizde bunu çıkartıp kargoluyorsunuz (mng kargoyla ücretsiz diğer kargo şirketleriyle ücretli) müşteri hizmetleri? başvurunuz yaptığınız zaman hesabınız oluşturuluyor bununla birlikte size bir müşteri...forum.donanimarsivi.com
Evet yapa kullanıyorumFiber Altyapı aktifse 100Mbps pakete geçmeyi deneyin.
Şu anda büyük ihtimalle YAPA hizmeti alıyorsunuz.
Ayrı konu açmalısınız
o daha sonra o zaman hocam beklemeniz lazım dairelere bağlansın ondan sonra belli olurŞu anda türknet 55 dow 13 up kullanıyorum en azından 100 ün üzerine çıkar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha dairelere bağlanmadı adam geldi kutuyu taktı bizim işimiz bu kadar dedi dairelere bağlamak için ekip geleceğini söyledi.