Çok yanlış düşünüyorsunuz hocam yıllardır herkesten fazla milleti mağdur eden birisi varsa mağdurlarından biri de ben olarak Türk telekomdur. Onlardan kurtulduktan sonra internet neymiş öğrendim...Bence en sorunsuzu kim fiber altyapıyı veriyorsa onun üstünden interneti almak. Bu aralar Netspeedde gene sorunlar çıkmış. Şuan sanırım en uygunu Comnet.
Türktelekom hem taahütlü hemde fiyatı ilk 3 aydan sonrası 2 katına çıkıyor o sıkıntı benim için.Bence TT bak.
Türk Telekom VDSL kullanırken senle aynı fikirdeydim. 2.5 senedir Turkcell Superonline Fiber kullanıyorum şu zamana kadar bir sorunum olmadı.Çok yanlış düşünüyorsunuz hocam yıllardır herkesten fazla milleti mağdur eden birisi varsa mağdurlarından biri de ben olarak Türk telekomdur. Onlardan kurtulduktan sonra internet neymiş öğrendim...
alakası yok ttdeyim paket 50 54 55 geliyorEvet bir de taahhütlü de 100 aldiysanız 95 civarı veriyorlar. Çünkü siz onlara bağlısınız. Fakat taahhüt olmadığında 100 se 120 veriyorlar çünkü onlar size bağlı .
Yıl 2024 oldu hocam o kadar da olmasın mı ?Türk Telekom VDSL kullanırken senle aynı fikirdeydim. 2.5 senedir Turkcell Superonline Fiber kullanıyorum şu zamana kadar bir sorunum olmadı.
Kaç para hocam ?alakası yok ttdeyim paket 50 54 55 geliyor