Neler Yeni

Binance den işlem yapılır mı ? Ve midas

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Donald
Öncelik ile merhabalar,

Binance:

Binance global borsasını tek başına kullanamazsın Binance TR gereklidir.

Neden? -Çünkü Binance Global borsasına banka hesabın ile para yollayamaz/çekemezsin bu işlemleri yapmak için ilk öncelikle Binance TR hesabınıza kendi banka hesabınızdan para gönderip Binance TR ile ilişkilendirdiğiniz Binance Global hesabına transfer yapmalısınız. Sadece Binance TR hesabıda kullanabilirsin fakat Coin/Token çeşitliliği Binance Globale göre çok çok az ve çok fazla özellikten yoksun bir borsa maalesef.

Yani kripto işlemleriniz için her ikisini de kullanabilirsiniz.

Midas:

Midas ise kullanıcı ara yüzü rahat ve kullanışlı olduğundan kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Fakat Midas aslında Amerikan borsası için yapılmış bir uygulamadır. Ama BİST içinde kullanabilirsiniz tercihinize kalmış SPK tarafından onaylı bir aracı kurumdur. sadece borsadan satış yoluyla satılan halka arzlara girebilirsin.

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Binance tr
Binance global olan versiyonu her ikisininde kullandım güvenilir ama kripto güzel bir yatırım aracı değil tr borsası daha iyi yatırım için şimdi bide Midas felan var ben daha girmedim ama Giresim var midasa

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Donald
Binance tr
Binance global olan versiyonu her ikisininde kullandım güvenilir ama kripto güzel bir yatırım aracı değil tr borsası daha iyi yatırım için şimdi bide Midas felan var ben daha girmedim ama Giresim var midasa
Borsanın endeksi hep geride hep geride usd olarak neye göre kime göre daha iyi yatırım aracı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,464
Üyeler
161,290
Son üye
Piyoxy06
Top Bottom