Neler Yeni

Binance doğrulama ve limitler

W4RM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yiğit
Arkadaşlar merhaba. Binance ye kayıt oldum. "2FA" isimli doğrulamasını yaptım. (Tc kimlik numarası, ad soyad, ikamet adresi, doğum tarihi, posta kodu ve şehirden oluşan.)
Hesap güvenliğim (1/4)
2. Aşamada kimlik fotoğrafı ve kendi fotoğrafımı selfie şeklinde istiyor. Bende bunu yapmak istemiyorum. Bunu yapmadan para yatırıp çekebilirmiyim. Altcoinlerden alacağım. En fazla 10.000tl yatıracağım. Para yatırma ve çekme limitlerim 2. Aşama doğrulamasını yapmazsam nasıl olur? 'Umarım anlatabilmişimdir'

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Arkadaşlar merhaba. Binance ye kayıt oldum. "2FA" isimli doğrulamasını yaptım. (Tc kimlik numarası, ad soyad, ikamet adresi, doğum tarihi, posta kodu ve şehirden oluşan.)
Hesap güvenliğim (1/4)
2. Aşamada kimlik fotoğrafı ve kendi fotoğrafımı selfie şeklinde istiyor. Bende bunu yapmak istemiyorum. Bunu yapmadan para yatırıp çekebilirmiyim. Altcoinlerden alacağım. En fazla 10.000tl yatıracağım. Para yatırma ve çekme limitlerim 2. Aşama doğrulamasını yapmazsam nasıl olur? 'Umarım anlatabilmişimdir'
Çekme işlemini gerçekleştiremiyorsun. Veya coin alamıyorsun diye biliyorum. Bende denemiştim. Fakat izin vermemişti. Mecburen 2. doğrulamayı da yaptım.

W4RM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çekme işlemini gerçekleştiremiyorsun. Veya coin alamıyorsun diye biliyorum. Bende denemiştim. Fakat izin vermemişti. Mecburen 2. doğrulamayı da yaptım.
Peki şimdi binance TR ye mi kayıt olmam lazımdı yoksa direk BİNANCE uygulamasını indirip mi kayıt olmam lazımdı

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Peki şimdi binance TR ye mi kayıt olmam lazımdı yoksa direk BİNANCE uygulamasını indirip mi kayıt olmam lazımdı
Binance ye bankanızdan cüzdanınıza doğrudan para atamıyorsunuz. Fakat Binance TR'ye bankanızdan doğrudan atıp, transfer ile Binance cüzdanına geçirebiliyorsunuz. Yine transfer için hem Binance hem de Binance TR doğrulama istiyor. Ben ikisinde de yaptım. Ve yukarıda bahsettiğim transfer işlemini yaptım.

W4RM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Binance ye bankanızdan cüzdanınıza doğrudan para atamıyorsunuz. Fakat Binance TR'ye bankanızdan doğrudan atıp, transfer ile Binance cüzdanına geçirebiliyorsunuz. Yine transfer için hem Binance hem de Binance TR doğrulama istiyor. Ben ikisinde de yaptım. Ve yukarıda bahsettiğim transfer işlemini yaptım.
Psg, atletico gibi coinleri alacağım futbol ağırlıklı. BİNANCE TR de yok sanırım bu kripto paralar. En mantıklısı BİNANCE olacaktır değil mi?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Psg, atletico gibi coinleri alacağım futbol ağırlıklı. BİNANCE TR de yok sanırım bu kripto paralar. En mantıklısı BİNANCE olacaktır değil mi?
Evet

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Sadece Binance ye hesap açman yeterli. Binance TR ye girmek için Binance hesabını kullanabilirsin.
Ayrı ayrı ikisinede hesap açmakla uğraşma yani. Hem ileride transfer yapmak istersen daha kolaylaşır işin.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2. Doğrulamayı yapmadan herhangi bir işlem yapamazsın. Tedirgin olmakta haklısın fakat her yerde süreç böyle işliyor. Tüm işlemleri online bir ortamda gerçekleştirdikleri için kim olduğunu bilmek zorundalar. Ayrıyeten şöyle bir tavsiye verebilirim. Kimlik fotoğrafını gönderirken üstüne "Binance kayıt işlemleri içindir, başka bir amaçla kullanılamaz." yazabilirsin.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Hesap güvenliğim (1/4)
Para yatırmada sorun yok ama 2. aşamayı yapmadan çekme yapılmıyor.

Top Bottom