Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Binance güvenilir mi ayrıca hesap açmak için bizden neler istiyor?
Çin'de bayadır var. Global'a yeni çıkacak.Yeni çıkan bir ICO nun Binance' de listelenmesi pek olası değil, olursa Launchpool olarak olur ama kesin bir bilgi göremedim. Kaynak atar mısın varsa?
Şuan bir değeri olmadığı için kesin bir şey denilmez. 20 dolar ile çıkması bekleniyor. 20 dolar ise 2 TB HDD ile aylık 26 dolar ediyor.Ortalama 2tb lık bir harddisk veya 500 gb m2 ile ne kadar kazıyorız aylık?
Hocam nasıl oluyor o? Çinde varsa fiyatlanması gerekmiyor mu? Daha satışta olan bir coin değil diye biliyorum.Çin'de bayadır var. Global'a yeni çıkacak.
Merak ettim şimdi bak.Hocam nasıl oluyor o? Çinde varsa fiyatlanması gerekmiyor mu? Daha satışta olan bir coin değil diye biliyorum.
![]()
Chia (XCH) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap
Chia bugünkü fiyatı ₺840.29 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺358,746,205.35 TRY.XCH / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz.coinmarketcap.com
Sadece Çin'de fiyatlanıyor işte.Hocam nasıl oluyor o? Çinde varsa fiyatlanması gerekmiyor mu? Daha satışta olan bir coin değil diye biliyorum.
![]()
Chia bugünkü fiyatı ₺840.29 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺358,746,205.35 TRY.XCH / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz.coinmarketcap.com
Çekemezsin.sadece e posta ile üye olsam tc falan onları girmesek gene para çekebilir miyim
EnteresannSadece Çin'de fiyatlanıyor işte.
Enteresann
Binance'de VİP olayı ne?Hocam nasıl oluyor o? Çinde varsa fiyatlanması gerekmiyor mu? Daha satışta olan bir coin değil diye biliyorum.
![]()
Global Binance mi bu?Yakından ve yandan resmini TC'nin arkalı önlü resmini kimlik bilgilerini istiyor. Birde Kripto konusunda güvenebileceğim tek yer binance'tır çünkü çok büyük bir şirket ve bu kadar insan kandırılıyor olamaz hjskdhaskdha. Şakası bir yana bu sektöre erkenden başlayanlardan biri ve çok büyük kullanıcılar tarafından yıllardır memnun kalınan bir borsa olduğundan güvenilir olduğunu düşünüyorum. Onaylama süresi benim 40 dk mı falan almıştım resimleri çekip atıp kabul etmeleri falan. Sende ne kadar zaman alacağını bilmiyorum ama kısa sürecektir elbet. Çok beklemezsin bunu Binance global için diyorum bu arada TR binance'ı bilmiyorum.
Evet o başında TR ibaresi yoksa globaldir. Birde Tr binance'nin logosu da farklı rahat anlarsın yani.Global Binance mi bu?
![]()
Binance - Cryptocurrency Exchange for Bitcoin, Ethereum & Altcoins
Binance, the largest crypto exchange by trading volume, serves 250M+ users in 180+ countries. With 350+ listed altcoins, it is the world's leading crypto exchange.www.binance.com