Neler Yeni

binance hesabımdaki parayı çekemiyorum

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
konu altında konu hariç her şey konuşulmuş .d neyse kimlik doğrulaması olsun tekrar deniyeceğim

ensdmr05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ENES
konu altında konu hariç her şey konuşulmuş .d neyse kimlik doğrulaması olsun tekrar deniyeceğim
Kardeş naptın durumu çözebildin mi ? Şuan aynı sorunu ben yaşıyorum çözdüysen yardımcı olabilir misin ? :)

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,786
İsim
emirhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Dinçer
As your deposit has not reached the required block confirmations, we have temporarily locked 0.00003185 BTC

parayı çekmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum 30 TL çekiceğim telefon doğrulaması tamam gmail tamam papara bilgileri tamam işlemi gerçekleştirmeye çalışınca bu hatayı veriyor

Alıntıyı görüntüle resimli
Bazı coinlerde belli bir limitin altındaysa transfer çekme veya yatırma yapamıyorsunuz. O nedenle olabilir.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir keresinde benzer bir durum yaşadım. Ama usdt'yi değil btc'yi yatırdım. Para yatırma işlemi tamamlandıktan sonra Bitcoin'imi usdt'ye dönüştürdüm. Daha sonra usdt'yi Binance cüzdanından çekmeye çalıştığımda, sizinkiyle aynı hata mesajına sahip bir açılır pencere aldım.

"Depozitonuz gerekli blok onaylarına ulaşmadığı için 1.2 btc'yi geçici olarak kilitledik."

BTC depozitomun 60 onaylarından daha fazlasına sahip olmasına rağmen bu hata mesajını aldım.

Gönderilen destek bileti ve aldığım cevap bu.

"Bize geri döndüğün için teşekkür ederim.

Size verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı çok üzgünüz.

Hesap güvenliği nedeniyle Binance, kredi/banka kartı eklenerek satın alınan varlıklara “T+1” para çekme limiti uygulamaktadır.

“T ” 1" para çekme limiti, para çekme süresini uzatarak yasadışı fonların Binance platformuna girmesini engelleyebilir. Böylece donmuş fonların risklerini azaltabilir ve güvenliği artırabilir.

Yasadışı fonlar genellikle bankalar tarafından 24 saat içinde dondurulur. 24 Saatlik pencerede para çekme işlemini kısıtlayarak, yasadışı fonlardan kaynaklanan herhangi bir sorun ortaya çıkarsa ilgili varlığın hala geri kazanılabilmesini sağlayarak riski azaltır ve kullanıcının varlıklarının güvenliğini artırırız.

Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Binance Destek Ekibi"

Bu sorunu zaten e-postayla gönderdiğinizden, Binance desteğinden gelen yanıtı bekleyin. Sonunda paranızı çekebilmelisiniz. Özellikle miktar büyük olduğunda para çekme / transferleri manuel olarak işliyor gibi görünüyorlar. Ama 0.00003185 BTC komik olmuş.

Sorunun çözülürse en iyi cevap işaretler misin?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Kardeş naptın durumu çözebildin mi ? Şuan aynı sorunu ben yaşıyorum çözdüysen yardımcı olabilir misin ? :)
kart binancedeki kimliği doğrulanan kişiye ait olması lazımmış örn aysel adlı birisinin binancesinden ahmet adlı kişinin kartına çekim yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah çözememişsindir :D
çözeli çok oldu ama sen bilirsin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye