Neler Yeni

Binance kripto alma sorusu?

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Yaşım küçük olduğundan dolayı Annemin TC kimliği ile açacağım, arkadaşım açtığın kimliğe kayıtlı kredi kartları ile yatırabiliyorsun diyor öyle mi? Kısaca Annemin TC kimliği ile açsam kendi papara kartım ile yatıramazmıyım?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Yaşım küçük olduğundan dolayı Annemin TC kimliği ile açacağım, arkadaşım açtığın kimliğe kayıtlı kredi kartları ile yatırabiliyorsun diyor öyle mi? Kısaca Annemin TC kimliği ile açsam kendi papara kartım ile yatıramazmıyım?
yatırırsın

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Yatıramazsın diye biliyorum bende başta abimin tc ile kayıt olmustum parayi cekme kısmında verdigimiz ibanın kayıtlı oldugu isimle binance isminin aynı olması gerekiyor tc dogrulama yapıncada degistiremiyon ismini

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Eminsin değil mi
kuzenim yapıyor kuzenim de 18 altı o kendi kartı ile yatırıyor yani onun yalancısıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yatıramazsın diye biliyorum bende başta abimin tc ile kayıt olmustum parayi cekme kısmında verdigimiz ibanın kayıtlı oldugu isimle binance isminin aynı olması gerekiyor tc dogrulama yapıncada degistiremiyon ismini
hocam kuzenim yapıyor yazışmalarımı özelden atabilirim

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pekii kayıt olurken kendi kartıma kayıtlı isimi yazsam oluyor mu yoksa TC kimliğe kayıtlı isim yazmak zorunlu mu?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben binance hesabımı kendi adıma açtım. Papra hesabı da benim adıma. Ama Binance de kimlik doğrulamasını annemi kullanarak yaptım ve oldu

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben binance hesabımı kendi adıma açtım. Papra hesabı da benim adıma. Ama Binance de kimlik doğrulamasını annemi kullanarak yaptım ve oldu
Annenin fotoğrafınıda çektin mi? Yani bayan fotoğrafına erkek ismi yazınca sıkıntı çıkmaz değil mi?

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
@LineaTurco Hocam bende başta kuzenin tc ile kayıt oldum o cekme yerinde hesap adıyla ibanın sahibinin aynı kişi olması gerekiyor tarzı bir sey yazıyordu o yuzden risk almayıp kuzenin hesaba cektiydik parayı bilmiyorum risk almamak icin başka iban yazıp cekmeyi denemedim

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Annenin fotoğrafınıda çektin mi? Yani bayan fotoğrafına erkek ismi yazınca sıkıntı çıkmaz değil mi?
Hesabı kendi adıma açtım. Yani hesabı oluştururken adıma Can yazdım. Sonra kimlik doğrulama kısmında her şeyi annemin bilgiyle doldurdum ve sıkıntı olmadı. Ve evet annemin resmini falan çektim

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Hesabı kendi adıma açtım. Yani hesabı oluştururken adıma Can yazdım. Sonra kimlik doğrulama kısmında her şeyi annemin bilgiyle doldurdum ve sıkıntı olmadı. Ve evet annemin resmini falan çektim
Galeriden seçsek oluyor mu, şu an annem uyuyorda :d

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Galeriden seçsek oluyor mu, şu an annem uyuyorda :d
Olmaz. Hem galeriden resim seçmeni istiyor hemde binance sitesinde bilgisayarın Webcam’i ile canlı canlı çekmeni istiyor

Top Bottom