Neler Yeni

Binance Pool MH değerleri hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Çamlı
Herkese merhaba,

Kısa bir süre sonra rig kuracağım, yurtdışında kart sipariş verdim ancak onlar gelene kadar evimdeki kart ile deneme yapmak istedim. Binance pool ile dün akşam rx5700xt kartımla kazıma başladım ufak ayarlar ile karttan 54.40 mh civarı kazım alıyorum şuanda ortalama 9 saattir kazım yapıyorum ancak binance pool üzerinde gözüken mh değerleri benim kazımımdan farklı. Bir yerde hata mı yapıyorum yoksa bilmediğim bir detay mı mevcut?

Ben 54.40 kazmama rağmen 15 dk için orada 15 mh görüyorum gece baktığımda daha farklı değelerdi. Oradaki 24h için gösterilen mh ne anlama geliyor? Aşağıdaki grafik içindeki değerler ne anlama geliyor?

Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
En az 1-2 gün gerekiyor oradaki değerlerin adam akıllı olması için.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Peki neyi ifade ediyor burdaki değerler açıklama şansınız var mı
sol yukardaki 15dk başlığı altındaki 15 dakikada sisteme ne kadar mh iletildiğini gösterir. sağdaki 24s yazanda 24 saatte sisteme ne kadar mh iletildiğini gösterir. benim burdaki değerler yaklaşık 4günde oturmuştu. (7/24 çalıştırarak)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Çamlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sol yukardaki 15dk başlığı altındaki 15 dakikada sisteme ne kadar mh iletildiğini gösterir. sağdaki 24s yazanda 24 saatte sisteme ne kadar mh iletildiğini gösterir. benim burdaki değerler yaklaşık 4günde oturmuştu. (7/24 çalıştırarak)
Çok teşekkür ederim. Var mı dikkat etmem gereken tavsiye edeceğiniz bir nokta hocam?

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
bende bu konuda çok fazla bilgili değilim sadece 1 haftada öğrendiğim 3-5 şeyi bilmeyenlere anlatıyorum.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
O değer 48 saatte kendine geliyor.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Merhaba hocam, Binance pool ortalamayı ele alıyor diye düşünebilirsiniz. Bunun içinde kartınız en az 48 saat açık olması gerekiyor. Eğer çok açıp kapatan birisiyseniz veya sık sık elektriğiniz gidiyorsa binance pool hiçte mantıklı bir seçim değil. Tek avantajı günlük ödeme ve sanırım ödeme ücretinin olmaması.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Çamlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hocam, Binance pool ortalamayı ele alıyor diye düşünebilirsiniz. Bunun içinde kartınız en az 48 saat açık olması gerekiyor. Eğer çok açıp kapatan birisiyseniz veya sık sık elektriğiniz gidiyorsa binance pool hiçte mantıklı bir seçim değil. Tek avantajı günlük ödeme ve sanırım ödeme ücretinin olmaması.
Elektrik sorunu olan bir yerde değilim. Hiç mining yapmadım kartlar gelene kadar ısınma turu gibi düşlünüp açtım. Yoksa bu kartımı kişisel işlerim için kullanıyorum normal şartlarda. 1-2 gün bırakıp test edicem. Önerdiğiniz başka bir havuz mevcut mu

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Elektrik sorunu olan bir yerde değilim. Hiç mining yapmadım kartlar gelene kadar ısınma turu gibi düşlünüp açtım. Yoksa bu kartımı kişisel işlerim için kullanıyorum normal şartlarda. 1-2 gün bırakıp test edicem. Önerdiğiniz başka bir havuz mevcut mu
Ben kendim ethermine kullanıyorum, sizde ona bakabilirsiniz. Orada çekim ücretini siz ödüyorsunuz fakat binance gibi uzun soluklu kazım yapmanıza gerek yok. Kapatıp açıp 3 4 saat kazım yapsanız bile kazdığınızı alırsınız.

Top Bottom