Binance Pool MH değerleri hakkında

Reaksiyon skoru
1
Herkese merhaba,

Kısa bir süre sonra rig kuracağım, yurtdışında kart sipariş verdim ancak onlar gelene kadar evimdeki kart ile deneme yapmak istedim. Binance pool ile dün akşam rx5700xt kartımla kazıma başladım ufak ayarlar ile karttan 54.40 mh civarı kazım alıyorum şuanda ortalama 9 saattir kazım yapıyorum ancak binance pool üzerinde gözüken mh değerleri benim kazımımdan farklı. Bir yerde hata mı yapıyorum yoksa bilmediğim bir detay mı mevcut?

Ben 54.40 kazmama rağmen 15 dk için orada 15 mh görüyorum gece baktığımda daha farklı değelerdi. Oradaki 24h için gösterilen mh ne anlama geliyor? Aşağıdaki grafik içindeki değerler ne anlama geliyor?

Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Peki neyi ifade ediyor burdaki değerler açıklama şansınız var mı
sol yukardaki 15dk başlığı altındaki 15 dakikada sisteme ne kadar mh iletildiğini gösterir. sağdaki 24s yazanda 24 saatte sisteme ne kadar mh iletildiğini gösterir. benim burdaki değerler yaklaşık 4günde oturmuştu. (7/24 çalıştırarak)

sol yukardaki 15dk başlığı altındaki 15 dakikada sisteme ne kadar mh iletildiğini gösterir. sağdaki 24s yazanda 24 saatte sisteme ne kadar mh iletildiğini gösterir. benim burdaki değerler yaklaşık 4günde oturmuştu. (7/24 çalıştırarak)
Çok teşekkür ederim. Var mı dikkat etmem gereken tavsiye edeceğiniz bir nokta hocam?

bende bu konuda çok fazla bilgili değilim sadece 1 haftada öğrendiğim 3-5 şeyi bilmeyenlere anlatıyorum.

O değer 48 saatte kendine geliyor.

Merhaba hocam, Binance pool ortalamayı ele alıyor diye düşünebilirsiniz. Bunun içinde kartınız en az 48 saat açık olması gerekiyor. Eğer çok açıp kapatan birisiyseniz veya sık sık elektriğiniz gidiyorsa binance pool hiçte mantıklı bir seçim değil. Tek avantajı günlük ödeme ve sanırım ödeme ücretinin olmaması.

Merhaba hocam, Binance pool ortalamayı ele alıyor diye düşünebilirsiniz. Bunun içinde kartınız en az 48 saat açık olması gerekiyor. Eğer çok açıp kapatan birisiyseniz veya sık sık elektriğiniz gidiyorsa binance pool hiçte mantıklı bir seçim değil. Tek avantajı günlük ödeme ve sanırım ödeme ücretinin olmaması.
Elektrik sorunu olan bir yerde değilim. Hiç mining yapmadım kartlar gelene kadar ısınma turu gibi düşlünüp açtım. Yoksa bu kartımı kişisel işlerim için kullanıyorum normal şartlarda. 1-2 gün bırakıp test edicem. Önerdiğiniz başka bir havuz mevcut mu

Elektrik sorunu olan bir yerde değilim. Hiç mining yapmadım kartlar gelene kadar ısınma turu gibi düşlünüp açtım. Yoksa bu kartımı kişisel işlerim için kullanıyorum normal şartlarda. 1-2 gün bırakıp test edicem. Önerdiğiniz başka bir havuz mevcut mu
Ben kendim ethermine kullanıyorum, sizde ona bakabilirsiniz. Orada çekim ücretini siz ödüyorsunuz fakat binance gibi uzun soluklu kazım yapmanıza gerek yok. Kapatıp açıp 3 4 saat kazım yapsanız bile kazdığınızı alırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,163
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri