Neler Yeni

Binance tr epostamı unuttum

bıraktım

80+ Bronze
selam millet binanca hesabımdaki coini tl ye çevirdim ama karta çekmek için binance tr hesabımı istiyor ve ben buna giriş yapamıyorum eposta doğrulama istiyor fakat epostasını unuttum ne yapabilirim binance tr ye girmeden nasıl karta çekebilirim ya da binaca tr eposta kaldırma işlemi yapabilir miyim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
selam millet binanca hesabımdaki coini TL ye çevirdim ama karta çekmek için binance tr hesabımı istiyor ve ben buna giriş yapamıyorum eposta doğrulama istiyor fakat epostasını unuttum ne yapabilirim binance tr ye girmeden nasıl karta çekebilirim ya da binaca tr eposta kaldırma işlemi yapabilir miyim
Binance TR hesabın Binance Globalden farklı mı? Genelde birini kullanarak diğerini açtığın için aynı bilgiler oluyor ama sen nasıl yaptın onu?

Global hesabına erişimde hiçbir sorun yoksa transfer ücreti az bir coin alıp paribu gibi başka bir TR borsasina veya bir yakınının hesabına Coin transferi yapabilirsin.

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Binance TR hesabın Binance Globalden farklı mı? Genelde birini kullanarak diğerini açtığın için aynı bilgiler oluyor ama sen nasıl yaptın onu?

Global hesabına erişimde hiçbir sorun yoksa transfer ücreti az bir coin alıp paribu gibi başka bir TR borsasina veya bir yakınının hesabına Coin transferi yapabilirsin.
Reis normalde bağlı ama e-postaları farklı imiş nasıl oluyorsa ama baya uğraşıp hallettim soalasın yine de

Top Bottom